NYXbroker
نیکس فارکس

سطح حمایت

سطح حمایت در بازار فارکس چیست و چگونه تشکیل می شود و چگونه می توان آن را تشخیص داد .

سطح حمایت (Support Level) در فارکس چیست؟ تعریف سطح حمایت را می دانید؟ آیا مفاهیمی از قبیل تعیین سطح حمایت، سطح حمایتی ، حمایت و مقاومت در فارکس و همینطور چگونگی تبدیل سطح حمایت و مقاومت به یکدیگر را می دانید؟
برای آشنا شدن با مفاهیم بالا و چگونگی کاربرد آنها در انجام معاملات و دست یافتن به سود و موفقیت در بازار فارکس تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید. و چنانچه شبهه و سوالی در این زمینه و بطور کل بازار فارکس و کریپتوکارنسی برایتان پیش آمد مشاورین فعال بروکر نیکس در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان هستند.
Support Level یکی دیگر از مفاهیم پایه در تحلیل تکنیکال بازارهای مالی می باشد. شاید بتوان اینگونه گفت که اولین چیزی که باید در مورد بازارهای فارکس، کریپتو کارنسی و CFD بدانیم این است که بازار های مالی همگی بر پایه عرضه و تقاضا بنا شده اند. حمایت و مقاومت نقاطی هستند که قیمتها در آن نواحی متوقف می شوند. در ادامه بیشتر توضیح می دهیم.

فهرست مطالب

سطح حمایت چیست؟

سطح پشتیبانی در فارکس چیست؟

کدام بازه زمانی برای پشتیبانی مناسب است؟

چگونه سطوح حمایت ایجاد می شود

چگونه سطح پشتیبانی خود را پیدا کنم؟

سطح حمایت چیست؟

در ابتدای مبحث Support Level ببینیم که تعریف سطح حمایت چیست؟ نواحی هستند که باعث تغییر قیمت می شوند و خریداران و فروشندگان تصمیم می گیرند که قیمت را به چه سویی پیش ببرند. قیمت پایین و کف را ناحیه حمایتی و قیمت بال و قیمت سقف را ناحیه مقاومتی می گویند. در تعریف سطح حمایت می توان اینگونه گفت که:

 وقتی که قیمت یک آیتم معاملاتی اعم از جفت ارز، طلا و… به (Support Level) رسیده است، مفهوم آن این است که فروشندگان به این نتیجه رسیده اند که قیمت بالا رفته است و شروع به خرید می کنند. در واقع درمنطقه حمایتی میزان تقاضا زیاد می شود و در نواحی مقاومتی میزان عرضه است که بالا می رود. در واقع وقتی قیمت به سطح حمایتی میرسد ما به خریدن فکر می کنیم و وقتی  که قیمت به سطح مقاومت رسید به فروش فکر می کنیم

سطح پشتیبانی در فارکس چیست؟

سطح حمایت (Support Level) و مقاومت  در فارکس مفاهیم کلیدی هستند که معامله گران را یاری می کنند تا الگوهای نمودار را در بازارهای مالی تحلیل و اجرا کنند. (Support Level) یا سطح پشتیبانی، سطح قیمتی را توصیف می کند که در آن روند نزولی به جهت افزایش تقاضا برای دارایی متوقف می گردد. در صورتی که  مقاومت به سطحی گفته می شود که با صعود، روند صعودی معکوس می گردد.

(Support Level) یا پشتیبانی و مقاومت فارکس به تریدرهای جفت ارزها اجازه می دهد تا درک بهتری از زمان ورود و خروج از معاملات پیدا کنند، در نتیجه ریسک معاملات خود را کاهش داده و بهره بیشتری از نسبت مطلوب ریسک به سود داشته باشند.

کدام بازه زمانی برای پشتیبانی مناسب است؟

ببینیم که  چه بازه زمانی برای سطح حمایت (Support Level) مناسب است؟

 می توان از شاخص مووینگ اوریج (Moving Average) مانند سایر شاخص های تکنیکال دیگر و یا همراه با شاخص های دیگر استفاده کرد.

در بین دوره های زمانی  سطح حمایت (Support Level)، معمولا تریدرها از مووینگ اوریج با دوره های زمانی (Time Frame) های مختلف به عنوان سطوح  پشتیبانی و مقاومت در معاملات خود بهره می برند. البته  این مدت زمان  هرچه طولانی تر باشد ، ارزش آن نیز بیشتر خواهد بود.

برای مثال میانگین متحرک دوره زمانی D1 تأثیر آن نسبت به دوره M15 بیشتر است.

تغییر سیگنال مووینگ اوریج M15 نسبت به نمودار روزانه در طی روز دارای اهمیت کمتری می باشد. بازارها پویا می باشند و تاریخ تکرار شدنی است. مووینگ اوریج با هر بازه زمانی و چارتی که به آن داده می شود دارای کارایی و پویایی است.

با تمرین و ممارست به سرعت بر مفاهیم مسلط خواهید شد و می توانید با اطمینان و خیال راحت معاملات خود را با موفقیت انجام دهید.

چگونه سطوح حمایت ایجاد می شود

(Support Level) چگونه ایجاد می شود؟  گاها در سیر نزولی یک قیمت  ممکن است به سطحی برسد و برخورد کند که  از آن حد و سطح  پایینتر نتواند برود به این منطقه  Support Level گفته می شود و نقطه مقابل آن در سیر صعودی نیز زمان هایی  است قیمت به سطحی می رسد که دیگر احتماا بالاتر رفتن سطح قیمتی کمتر خواهد بود.

در واقع سطوح حمایت و مقاومت در فارکس را می توان  مانند یک کف و سقف بتنی از یک ساختمان در نظر گرفت که  هرباری که قیمت به این دو سطح برخورد کند دچار نوسان می شود و دوباره برمی گردد. اما به این معنا نیست که این سطوح قابل شکسته شدن نیستند. 

بنابراین با استفاده از تعیین این سطح تا حدودی احتمالات را در آینده پیش بینی می کنیم.

 سطح حمایت چیست؟  به نوعی سطح مقاومت نیز می باشد و بر عکس. به همین خاطر است که آنها را در کنار یکدیگر می آوریم همینطور تبدیل سطح حمایت و مقاومت به یکدیگر نیز امکان پذیر است چرا که هردوی آنها دارای هر دو مشخصه هستند.

چگونه سطح پشتیبانی خود را پیدا کنم؟

سطح حمایت (Support Level) می تواند بر اساس اصلی که در تحلیل فنی (تکنیکال) وجود دارد به سطح مقاومت تبدیل شود و همینطور حالت عکس اما چگونه؟ زمانی که قیمت به بالای سطح مقاومت وارد می شود و در واقع نفوذ می کند اتفاقی می افتد این است که سطح مقاومت را می شکند و به سطح  Support Level  تغییر می کند. 

تعیین سطح حمایت چطور انجام دهیم؟ یا سطح پشتیبانی را چگونه پیدا کنیم؟ روش های متفاوتی وجود دارد که با استفاده از آن می توانید سطح Support Level و همینطور مقاومت را پیدا کنید که در زیر به آنها می پردازیم  

 

1.قله ها و دره ها را در نمودار پیدا کنید

هر زمان که نموداری را در تایم فریم مورد نظر باز می کنید، بالاترین نقطه در قله را در نمودار مشخص کرده و آن را با عنوان (ATH) مشخص نمایید که مختصر شده واژه (All Time High) می باشد. سپس پایین ترین قسمت را پیدا کرده و آن را با عنوان ATL بنامید که از واژه (All Time Low) گرفته شده است.

2.پیدا کردن سطح پشتیبانی و مقاومت با توجه به تایم فریم های قبلی

راه دیگر برای یافتن سطوح مورد نظر جستجو در تایم فریم های بالاتر برای یافتن آنهاست .

3.میانگین متحرک

4.خطوط روند

 نیز در تعیین سطح پشتیبانی دارای اهمیت میباشند

سخن پایانی

سطح حمایت (Support Level) را اینگونه می توان بیان کرد که به طور کلی و از نظر مالی سطح حمایتی به سطحی اطلاق می شود که در آن خریداران تمایل به خرید پیدا می کنند.
تریدرها از سطوح حمایت و مقاومت برای طراحی استراتژی خود و مشخص کردن نقاط ورود و خروج برای معاملات خود استفاده می کنند.
قصدمان معرفی روشهایی برای یافتن و تعیین و ترسیم سطح حمایت (Support Level) و مقاومت بوده اما هدف اصلی مقاله سطح حمایت (Support Level) این بود که شما عزیزان خواننده با مفهوم اصلی و مهم سطح حمایت و کاربرد آن آشنا شوید و با بکارگیری درست آن در معاملات به سود و موفقیت برسید. امید که به این مهم دست یافته باشیم.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک گذارید. بخاطر داشته باشید بروکر نیکس همراه همیشگی کاربران جهت مشاوره و پاسخ به سوالات آنهاست.

نمایش نظرات (2)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications