NYXbroker
نیکس فارکس

خطوط کاماریلا

نحوه تشخیص خطوط کاماریلا چیست ؟

خطوط کاماریلا چیست؟ موارد کاربرد این خطوط چیست؟ آیا با نحوه رسم و محاسبه این خطوط آشنا هستید؟ آشنایی با مفاهیم، اصطلاحات و ابزارهایی که برای فعالیت در بازار مالی فارکس وجود دارد یک ضرورت می باشد. در همین راستا بروکر نیکس جهت آشناسازی کاربران خود با این اصطلاحات و موارد کاربرد آنها، اقدام به انتشار سلسله مقالات آموزشی گوناگون در زمینه بازار فارکس و ارز دیجیتال نموده است. در این نیز مقاله نیز مفاهیم اساسی زیر، پوشش داده خواهد شد:
خطوط کاماریلا در فارکس
اندیکاتور خطوط کاماریلا
آموزش خطوط کاماریلا
محاسبه خطوط کاماریلا
دانلود خطوط کاماریلا
خطوط پیوت و کاماریلا
لذا، با ما تا انتها همراه باشید تا یک به یک مباحث بالا را با هم پیش ببریم و چنانچه سوال و ابهامی در این رابطه برایتان وجود دارد، در انتهای مقاله به آن پاسخ داده شود.

فهرست مطالب

کاماریلا فارکس چیست و چگونه خوانده می شود؟

سطوح کاماریلا چگونه محاسبه می شود؟

برد در معادله کاماریلا چیست؟

تفاوت فیبوناچی کلاسیک و کاماریلا چیست؟

آیا معامله گران حرفه ای از نقاط محوری استفاده می کنند؟

کاماریلا فارکس چیست و چگونه خوانده می شود؟

 

در ابتدا ببینیم که خطوط کاماریلا در فارکس چیست؟ خطوط کاماریلا در فارکس از دسته خطوط محاسباتی است که قادر به ایجاد حمایت و مقاومت می باشند، که در طول روز می توانیم از آنها استفاده کنیم. نقاط محوری Camarilla، ابتدا در سال 1989 به وسیله شخصی به نام نیک اسکات، که یک معامله گر موفق اوراق قرضه بود کشف شد.   

اندیکاتور خطوط کاماریلا(Camarilla) را می توان یک شاخص همه کاره دانست  که به تریدرها این  اجازه را می دهد تا سطوح کلیدی قیمت، نقاط ورود و خروج و مدیریت ریسک مناسب و بجا  را پیدا کنند. لذا آشنایی با اندیکاتور خطوط کاماریلا و همینطور آموزش خطوط کاماریلا برای تریدرها، در دنیای معامله گری می تواند کارایی زیادی داشته باشد.

در خصوص خطوط پیوت و کاماریلا،  Pivot  از روش High و Low پیوت محاسبه می گردد، مقاومتها (R1-R2-R3) که تعداد آنها کمتر از کاماریلا است و از نظر جایگاه قرارگیری در بالای  خط پیوت قرار می گیرند و همینطور دو حمایت که پایین خطوط پیوت قرار می گیرند. در تفاوت خطوط پیوت و کاماریلا اینگونه بگوییم که در روش کاماریلا ما دارای 4 خط مقاومت و 4 خط حمایت هستیم. در بین مقاومتها و حمایتهایی که در کاماریلا به دست می آید H3 ,H4 و همینطور L3 , L4 دارای اهمیت بالایی می باشند. بر مبنای این خطوط، تکنیکی وجود دارد که ما در طول روز می توانیم از آن استفاده کرده و بسته به اینکه قیمت حال حاضر ما نسبت به خطوط کجا قرار دارد اقدام به خرید یا فروش نماییم. 

 

خطوط کاماریلا

 

 

سطوح کاماریلا چگونه محاسبه می شود؟

ببینیم که محاسبه خطوط کاماریلا به چه صورتی انجام می شود؟ برای محاسبه خطوط کاماریلا به نقاطی نیاز داریم که برای روز قبل می باشد. این نقاط عبارتند از: 

High

Low

Open

Close

کمترین بازه زمانی که باید به آن نگاه کنیم و اطلاعاتمان را از آنجا استخراج نماییم، کندلهای روزانه می باشد. با استفاده از اطلاعاتی که کندلهای روزانه بعلاوه فرمولهای ریاضی، در نهایت 8 خط محاسباتی ایجاد می گردد.

 از این 8 خط 4 خط مقاومت می باشد و چهارتای دیگرحمایت (Support) می باشند. خطوط مقاومت به ترتیب H3،H2،H1 وH4 نمایش داده می شوند و فرمول محاسباتی(طبق نمونه، البته مقادیر متفاوت خواهد بود) ، مقادیر آنها به دست می آید.  

H1= (H-L) X1.1/12+ Close

 

حمایتها نیز بر اساس فرمول محاسباتی( طبق نمونه، البته مقادیر متفاوت خواهد بود) با L4، L3،L2،L1 به نمایش درمی آیند.

L1= Close- (H-L) X 1.1 / 12

لازم به ذکر است که این فرمولها، تنها فرمول محاسبه کاماریلا نیست، بالطبع چون فرمولها متفاوت می باشند در نتیجه نقاطی هم که به دست می آید متفاوت خواهند بود. 

نکته ای که لازم است در خصوص دانلود خطوط کاماریلا ذکر شود این است که نرم افزارهایی که توسط کارگزاریها ارائه می گردد دارای قابلیت نصب این خطوط برای تریدر را دارند. اگر هم این قابلیت را نداشتند با یک سرچ ساده می توانید دانلود خطوط کاماریلا را انجام دهید.

 

 

 

برد در معادله کاماریلا چیست؟

تریدرهای حرفه‌ای همواره در جستجوی سطوح کلیدی هستند که به وسیله آنها، یا قیمت را دفع کنند یا بعد از ترید از آن طریق، اقدام قیمت(price action) را در سمت و سوی پیش بینی تسریع نمایند. استراتژی معاملاتی کاماریلا  در واقع تکنیکی می باشد  که هر دوی این 

 جنبه ها را پوشش داده و دارای دقت بالا و عملکردی قابل اطمینان،  به ویژه برای تریدرهای روزانه می باشد.

بهترین استراتژی  Camarilla کاملا به شرایط بازار در یک بازه زمانی مشخص بستگی دارد. در حقیقت، این شرایط حاکم بر بازار است که مناسب ترین استراتژی Camarilla را به جهت استفاده دیکته می نماید. نقطه محوری Camarilla، استراتژی های گوناگونی را برای تجارت در هر بازار مالی ارائه می نماید.

این استراتژی بسیار مناسب برای معامله گران محدوده(Range traders) می باشد، چرا که این اندیکاتور هر روزه، محدوده جدیدی را برای اینگونه معامله گران ارائه می دهد. آنچه که دارای اهمیت است در خصوص این خطوط، در روزهایی رند می باشد وبازار تمایلی برای تشکیل روند ندارد فواصل بین L3 وL4(بیشترین حمایت) و همچنین H3 وH4(بیشترین مقاومت)  را از خود نشان می دهند، که می توان بر اساس آنها سیگنال خرید یا فروش ایجاد نمود.

 

خطوط کاماریلا

 

 

 

تفاوت فیبوناچی کلاسیک و کاماریلا چیست؟

اصلاح فیبوناچی و یا به عبارتی اکستنشن ها به محدوده ای که بین بالا و پایین در یک بازه است اطلاق می گردد در صورتی که کاماریلا بر مبنای نقاط بالا (high)، پایین (low) و بسته شدن (close) شمع بسته شدن روز قبل می باشد.

تفاوت اساسی سیستم نقطه محوری Camarilla این می باشد که تکنیک های آن بر اساس سیستمی  بنا شده که سر جمع  از 9 سطح قیمت استفاده می کند.

  اما تکنیک‌های استراتژی نقاط محوری فیبوناچی  در  واقع  شامل استفاده از مطالعات فیبوناچی (پیش‌بینی، توسعه و اصلاحات) جهت  تعیین کردن  جهت روند و همچنین گرفتن موضع مناسب، جهت انجام معاملات می باشد.

در نرم افزارهای معاملاتی، تریدرها به راحتی قادر خواهند بود ابزارهایی را بیابند که اجازه دسترسی به پلتفرم‌های معاملاتی محبوبی چون فیبوناچی متاتریدر5  را می‌دهند.

 با استفاده از این برنامه ها، دستیابی به مطالعات شاخص اقتصادی که در ارتباط با اصلاحات فیبوناچی می باشد، پیش‌بینی‌ها را برای سرمایه‌گذاران سهل تر می نماید. 

 

 

 

 

آیا معامله گران حرفه ای از نقاط محوری استفاده می کنند؟

نقاط محوری عموما توسط معامله گران در مبادلات سهام و همینطور کالا مورد استفاده قرار می گیرد.

 آنها معمولا بر اساس قیمت های بالا (high)، پایین (low) و پایانی (close) جلسات معاملاتی گذشته محاسبه می گردند و همچنین جهت پیش بینی سطوح حمایت و مقاومت در جلسه فعلی یا همینطور آتی مورد استفاده قرار می گیرند.

 این سطوح می تواند توسط تریدرها جهت مشخص نمودن نقاط ورود و خروج و هم برای توقف ضرر و یا گرفتن سود استفاده شود.

 نقاط محوری را می توان یک شاخص تحلیل تکنیکال دانست که جهت مشخص نمودن روند کلی بازار در تایم فریمهای متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد. لذا نقاط محوری مورد نیاز تمامی معامله گران می باشد. واقعیتی که وجود دارد این است که اندیکاتورها و سایر ابزارها لازمه کار معامله گری است و تریدرها فارغ از آنکه حرفه ای باشند یا تازه کار به این ابزار نیاز دارند.

 

 

 

سخن پایانی

خطوط کاماریلا را با هم در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار دادیم. خطوط کاماریلا و پیوت روشهای محاسباتی می باشند که دارای چندین فرمول و راههای متفاوت جهت محاسبه می باشند، به دلیل آنکه بین آنها جامعیت واحدی بین آنها وجود ندارد، نقاط به دست آمده هم متفاوت خواهند بود. نکته دیگر آنکه به دلیل پیوستگی در بازار فارکس، بعضی نقاط شروع و خاتمه روز را 00:00    GMT(ساعت 12 نیمه شب)، برخی آن را 5 بعدازظهر نیویورک تا 5 بعد از ظهر روز بعد، می تواند شروع و پایان یک روز کاری در بازار فارکس باشد. به دلیل این تناقضات، اهمیت این تکنیک، پیدا کردن مینیمم ها، رسم ترند لاین، از اهمیت پایین تری برخوردار می باشد. اگر بازار ترند هم داشته باشد حساسیت بازار به این خطوط کمتر هم می شود. به همین دلیل پیشنهاد ما این است که آموزش خطوط کاماریلا به خوبی یاد بگیرید و آن را بارها و بارها آن را تمرین کنید.

با امید به آنکه مقاله ای که تقدیم  حضورتون گردید مورد توجه شما قرار گرفته باشد. بروکر نیکس، جهت ارائه مشاوره رایگان در خصوص بازار فارکس و ارز دیجیتال آماده ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان می باشد.

نمایش نظرات (1)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications