NYXbroker
نیکس فارکس

تکنیک Change of Polarity

وقتی حمایت و مقاومت به هم می رسند چه اتفاقی می افتد؟

تکنیک Change of Polarity چیست؟ آیا می دانید که از تکنیک Change of Polarity چگونه و در کجا استفاده می شود ؟ در مقاله پیش رو که کاری از تیم تحلیلی بروکر نیکس می باشد قصد داریم در این زمینه با شما صحبت کنیم.
در این مقاله در مورد چیستی تکنیک Change of Polarity و همینطور change of polarity stock سخن خواهیم گفت. توصیه می کنیم که این مقاله را از دست ندهید. ضرورت آشنایی با اصطلاحات کاربردی فارکس که گاها می تواند به عنوان یک تکنیک و یا استراتژی برای معامله گران بکار گرفته شود بر هیچکس پوشیده نمی باشد.
تکنیک Change of Polarity هم یکی از همین مفاهیم کاربردی می باشد که اگر به درستی و دقت فرا گرفته شود می تواند فرصتهای معاملاتی بسیار خوبی را برای معامله گران جهت انجام تریدهای موفق فراهم آورد. با ما همراه باشید تا این تکنیک را بهتر بشناسید.

فهرست مطالب

change of polarity چیست؟

وقتی حمایت و مقاومت به هم می رسند چه اتفاقی می افتد؟

چه آزمایشی برای تایید قطبیت استفاده می شود؟

چگونه متوجه می شوید که قطبیت شما معکوس شده است؟

چه چیزی باعث قطبیت معکوس می شود؟

change of polarity چیست؟

 

در ابتدا ببینیم که change of polarity چیست؟ برای درک  این مفهوم خوب است که در ابتدا معنای لغوی آن را بدانیم.  تکنیک Change of Polarity به معنای تغییر قطب می باشد. اما این تغییر قطبیت یعنی چه؟ و چگونه می توان در انجام معاملات بازار فارکس از آن بهره برد؟  هنگامی  که سطح مقاومتی شکسته می شود احتمال اینکه در آینده به عنوان سطح حمایت ایفای نقش کند وجود دارد.

 فرض نمایید که یک سطح مقاومت وجود دارد یعنی یک high  که قبلا قیمت به آن واکنش نشان داده است. حال اگر برای بار دوم یا چندمین بار قیمت به این منطقه برسد چه اتفاقی خواهد افتاد؟  دو حالت وجود دارد یا سطح مقاومت ما شکسته می شود یا نمی شود. اگر شکسته شود اما تریدر نتواند از شکست بوجود آمده نهایت استفاده را نماید. یعنی به هر دلیلی نتواند در جهت خرید وارد پوزیشن شود، از جمله نبودن کندل تایید که بسته شدن آن بالای خط مقاومت باشد، حاضرنبودن پای سیستم در آن لحظه و… 

 همیشه این احتمال که یک سطح مقاومت بعد از شکسته شدن اولیه، قیمت مجددا به سمت آن سطح حرکت نماید، وجود دارد. در این شرایط، مقاومت به عنوان حمایت جدید عمل می کند. در واقع خطوط تعویض نقش می دهند. اگر شرایط مهیا باشد و قیمت در جای مناسبی قرار گیرد و شانس هم همراه ما باشد، فرصت خوبی برای استفاده از تکنیک Change of Polarity و برای یافتن نقاط مناسب برای گرفتن پوزیشنهای معاملاتی فراهم می شود.

 

 تکنیک Change of Polarity

اما   change of polarity stock چیست؟   مفهوم دیگری را در این مقاله به آن می پردازیم change of polarity stock می باشد. به این معنی که احساسات بازار نسبت به سهام را از نقطه نظر ماهیت میل تجاری مورد اندازه گیری قرار می دهد.

 زمانی که از اصل  قطبیت در بررسی سقوط بازار سهام مورد استفاده می کنیم، پی میبریم که  که قطبیت به گونه ای موفق، تغییر رفتار سطح بازار را  از منظر زمان چرخش، عمق و همچنین طول آن منعکس می نماید.

 

 

 

 

 

وقتی حمایت و مقاومت به هم می رسند چه اتفاقی می افتد؟

 

در این قسمت از بحث و گفتگو در خصوص تکنیک Change of Polarity در مورد  اینکه وقتی حمایت و مقاومت به هم می رسند چه اتفاقی می افتد؟ سخن می گوییم.

زمانی که سطح مقاومتی که شکستن آن تا حدودی سخت است وممکن است که معامله گران زیادی روی شکسته شدن تردید نمایند و خریدی انجام ندهند می شکند. اینبار به محض آنکه قیمت به نزدیکی سطح مقاومت قبلی که حالا نقش حمایت را برای ما ایفا می کند برسد فرصت معاملاتی خوبی در جهت انجام ترید می باشد.

 البته باید توجه داشت که شواهد موجود هم  باید دال بر عدم گذر قیمت به زیر خط حمایت داشته باشند (شکل زیر فلشهای قرمز رنگ نشان از موقعیت مناسب جهت ترید می باشد)، در آن صورت می توانند وارد پوزیشن شوند و همچنین می توان انتظار داشت که قیمت دوباره به سمت بالا حرکت نماید.البته باید دقت کنیم که فاصله کندلی نشانه تایید شکست می باشد نباید از سطح شکست زیاد باشد، در غیر اینصورت، تنها یک فرصت از دست رفته است و قابل استفاده نمی باشد.( شکل زیر بخشی که با رنگ آبی مشخص شده است) احتمال رخ دادن این موقعیت و تکنیک Change of Polarity  به ویژه زمانی که سطح مقاومت قوی داشته باشیم و دفعات برخورد با خط مقاومت بالا باشد. اما اگر سطح مقاومت قوی نباشد، احتمال استفاده از تکنیک Change of Polarity هم پایین می آید.

 تکنیک Change of Polarity

 

 

چه آزمایشی برای تایید قطبیت استفاده می شود؟

 

در ادامه مقاله  تکنیک Change of Polarity ببینیم که چگونه باید اطمینان حاصل کرد که زمان درست  استفاده از تکنیک Change of Polarity می باشد؟ و در واقع قطبیت تایید شده است. چند راه برای تایید قطبیت وجود دارد.

در زبان ژاپنی ضرب المثلی وجود دارد که می گوید: “ظروف لاکی قرمز هیچ نیازی به تزیین ندارند.” اما این چه ربطی به  بحث ما دارد؟ این مفهوم زیبایی ساده و همینطور جوهره   تکنیک Change of Polarity را بیان می کند که  هم اصل است و هم فنی می باشد  که در نمودارهای شمعدانی مورد استفاده قرار می گیرد.

 تکنیک Change of Polarity به اندازه ای قدرتمند است که سطح پشتیبانی قدیمی به سطح مقاومت جدیدی تبدیل می گردد و بالعکس آن یعنی مقاومت قدیمی تبدیل به حمایت جدید می شود و این همان اصلی است که به  “تغییر قطبیت” معروف است.

 نشانه های آن تشکیل چند برخورد بدون شکسته شدن در روی خط (مقاومت یا حمایت) مفهوم این حرف این است که باید یک خط مقاومت قوی(نقاط 1-2-3-4 و 5 در شکل زیر) وجود داشته باشد تا  تکنیک Change of Polarity اتفاق بیفتد. دیگر نشانه ای که می تواند خیال ما را راحت کند بسته شدن کامل یک کندل می باشد برای مثال (بالای خط مقاومت در شکل زیر).

 

 تکنیک Change of Polarity

 

 

چگونه متوجه می شوید که قطبیت شما معکوس شده است؟

 

 تکنیک Change of Polarity یک استراتژی پرایس اکشن است که بسیار کارا،مفید و قوی و در عین حال ساده می باشد.  تکنیک Change of Polarity می تواند  شروع بسیار خوبی برای معامله گرانی باشد که به تازگی وارد عرصه معامله گری شده اند. چه بسا در آینده هم تبدیل به یک استراتژی موفق برای آنها شود.

 تکنیک Change of Polarity در واقع یک تغییر حمایت به مقاومت و یا تغییر مقاومت به حمایت می باشد. اما اینکه چگونه متوجه می شوید که قطبیت شما معکوس شده است؟

می توان اینگونه گفت که در خصوص این تکنیک یک ایده کلی وجود دارد و آن این است که زمانی که حمایت مستحکمی  داریم، این احتمال با درصد بالایی وجود دارد که در آینده شکسته شده و تبدیل به مقاومت جدید شود. از سوی دیگر اگر سطح مقاومتی قوی داریم، می توانیم انتظار داشته باشیم که این سطح در آینده شکسته شده و تبدیل  به  حمایت جدید شود. بنابراین با بررسی و تعقیب چارت می توانیم متوجه معکوس شدن قطبیت  شویم.

 

 

 

 

چه چیزی باعث قطبیت معکوس می شود؟

 

اصل قطبیت اینگونه میگوید که هنگامی که یک سطح مقاومت شکسته می شود، ماهیت آن تغییر کرده و دفعه بعد که به آن نزدیک  می گردد به سطح  حمایت تبدیل می شود ، اما چه چیزی باعث قطبیت معکوس می شود؟ قطبیت معکوس در واقع به دلیل تغییر در تقاضا و عرضه اتفاق می افتد.

جفت ارز EURUSD را روی نمودار 1 دقیقه ای برای مثال در نظر بگیرید، این تنها یک مثال است. شما می توانید از هر نوع دارایی دیگری که تمایل دارید، با هر زمانی که دوست دارید انتخاب کنید.

ما یک خط افقی به رنگ قرمز خواهیم داشت که خط حمایت ما می باشد و قیمت بارها به خط قرمز افقی رسیده ولی قادر به شکستن آن نبوده است. پس اینطور باید گفت که قیمت این سطح حمایت را بارها مورد آزمایش قرار داده است. بعد از این سعی و تلاش مکرر، نهایتا  قیمت این سطح حمایت را شکسته و به سوی پایین حرکت می کند.

 بعد از آن، قیمت به این سطح باز می گردد و این بخش مهمی از این استراتژی را تشکیل می دهد. پس از شکست حمایت و زمانی که قیمت دوباره آمد و به این سطح رسید ماهیت آن تغییر کرده و ساپورت شکسته شده قدیمی اکنون به عنوان یک مقاومت جدید عمل می نماید. 

 

 

 

 

سخن پایانی

 

  تکنیک Change of Polarity که به عنوان یک استراتژی از آن یاد می شود، بسیار ساده می باشد،  تکنیک Change of Polarity در خصوص قیمت می باشد و در بیشتر شرایط جواب می دهد. نکته ای که هست باید   هر بار باید از تایید استفاده نمایید و بهتر آن است که از یک حمایت یا مقاومتی استفاده کنید که قبلاً بیشتر از یکبار تست شده است.

قیمت به تنهایی یکی از قابل اعتمادترین شاخص ها می باشد. با این وجود، برای آنکه عملکرد  قیمت بهتر درک شود،مهم ترین مفهومی که در این راستا باید مورد توجه قرار گیرد اصل قطبیت است. 

یکی از پرکاربردترین مفاهیم کاربردی در زمینه تحلیل تکنیکال می باشد.

با امید به آنکه مطالب ارائه شده در خصوص تکنیک Change of Polarity مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، تجربیات و دیدگاهتان را با ما به اشتراک گذارید.

مشاورین بروکر نیکس آماده ارائه خدمات مشاوره رایگان در زمینه بازار فارکس و ارزهای دیجیتال به شما عزیزان می باشند.

نمایش نظرات (1)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications