NYXbroker
نیکس فارکس

خطوط مقاومت

خطوط مقاومت و انواع آن

خطوط مقاومت چیست؟ چقدر با کاربرد خطوط مقاومت در تحلیل بازار فارکس آشنا هستید؟ ما در این مقاله که کاری از تیم تحلیلی بروکر نیکس می باشد، قصد داریم خطوط مقاومت را بهتر به شما عزیزان معرفی کنیم.
موضوعاتی که در این مقاله در خصوص آن صحبت خواهیم کرد عبارتند از:
انواع خطوط مقاومت
حمایت و مقاومت در فارکس چیست
خط مقاومت در فارکس
قطعا هدف هر تریدری در بازار فارکس، انجام یک معامله موفق و دست یافتن به سود سرشار می باشد. اما برای رسیدن به این مهم، مواردی را باید بدانیم و به آنها عمل کنیم تا نتیجه دلخواه حاصل شود. همگی می دانیم که تحلیل درست بازار یکی از مهمترین عوامل موفقیت در انجام یک ترید موفق است و پیش نیاز یک تحلیل موفق، آشنایی با مفاهیم فارکس است. با ما تا انتهای این مبحث همراه باشید تا با یکی از جذاب ترین مفاهیم کاربردی در تحلیل تکنیکال بازار فارکس آشنا شوید.

فهرست مطالب

خطوط مقاومت چیست؟

انواع خطوط مقاومت

چگونه از خطوط مقاومت استفاده کنیم؟

مقاومت کندل استیک چیست؟

نحوه استفاده از مقاومت برای گرفتن سود در فارکس

خطوط مقاومت چیست؟

در ابتدای مبحث خطوط مقاومت بد نیست که به تعریفی از مقاومت بپردازیم.

مقاومت یا به عبارتی سطح مقاومت، شامل قیمتی می باشد که در آن قیمت یک آیتم معاملاتی با ظهور تعداد زیادی از فروشندگانی که مایل هستند در آن قیمت، فروش انجام دهند، در

در مسیر صعودی با فشار روبرو می شود. 

بسته به اطلاعاتی که ایجاد می شود تا نگرش کلی بازار نسبت به آن آیتم معاملاتی را تغییر  دهد، این مقاومت می تواند کوتاه مدت و یا بلند مدت باشد. از منظر تحلیل تکنیکال، خط مقاومت در فارکس را می توان  برای یک تایم فریم مشخص با کشیدن یک خط در امتداد بالاترین ارتفاع رسم نمود. نقطه مقابل مقاومت در فارکس، حمایت است.

نکته ای که لازم می دانیم در اینجا عنوان کنیم این است که خطوط مقاومت بسته به نوع عملکردی که قیمت دارد ممکن است صاف و یا مایل باشد که در ادامه مفصل به آن خواهیم پرداخت.

با این وجود راههای حرفه ای تر و پیشرفته تری هم جهت شناسایی خط مقاومت در فارکس وجود دارد که از آن جمله  می توان به نوارها، خطوط روند و همچنین میانگین  متحرک اشاره نمود.

انواع خطوط  مقاومت

خوب، بعد از آنکه تا حدی با تعریف خطوط مقاومت آشنا شدیم، بپردازیم به انواع خطوط  مقاومت :

خطوط مقاومت، گاها یک خط سرعت نیز شناخته می شوند و به تریدرها در شناسایی روند سهام و سطوح حمایت و همینطور مقاومت کمک می نماید.

 این خطوط، ابزارهای شاخص فنی هستند که به وسیله تحلیلگران سهام و سرمایه گذاران جهت تعیین روند قیمت یک آیتم معاملاتی مورد استفاده قرار می گیرد. 

آنها در پیش بینی کردن  حرکات احتمالی بازار بسیار مفید و کمک کننده هستند. انواع خطوط مقاومت عبارتند از داینامیک و استاتیک، ببینیم هر یک به چه معناست:

خطوط مقاومت استاتیک را همگی با آن آشنا هستیم و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این خطوط به صورت افقی به نمایش در می آیند و از برخورد دو نقطه با قیمت به وجود می آیند. این خطوط کف و سقف چارت را مشخص می کنند و درون یک کانال قرار می گیرد. با برخورد قیمت به سقف، سیگنال sell(فروش) به دست می آید و زمانی که به کف برخورد می کند سیگنال buy(خرید) را می دهد. به شکل زیر دقت توجه نمایید.

خطوط مقاومت

خطوط داینامیک: این خطوط شیب دار هستند و نحوه قرارگرفتن آنها بر حسب زمان تغییر می نماید. اینگونه بگوییم که در حالی که خیلی از سطوح حمایت و مقاومت افقی می باشند، بسیاری از آنها هم در حال تکامل می باشند به این مفهوم که پویا می باشند. در واقع مناطقی هستند که بازار می تواند به عقب برگردد. هرچه میزان برخورد قیمت در یک روند با خطوط بیشتر باشد از اعتبار بالاتری برخوردار هستند. به شکل زیر توجه نمایید.

خطوط مقاومت

چگونه از خطوط مقاومت استفاده کنیم؟

اما اگر بخواهیم خطوط  مقاومت را حرفه ای تر ترسیم کنیم  و در کل یک حمایت و مقاومت قوی داشته باشیم که توسط آن بتوانیم به یک تحلیل درست دست پیدا کنیم و درصد ریسک و خطا را تا حد امکان پایین بیاوریم از اندیکاتورها استفاده می کنیم.

به این مثال دقت کنید. اندیکاتور مووینگ را انتخاب کرده و روی عدد 100 تنظیم می کنیم. به این مفهوم که تا 100 کندل آینده را از این منظر که بالای خط یا پایین خط قرار دارد، به ما نشان می دهد. در واقع میان قدرت بازار را به ما نشان می دهد که آیا بازار قدرت نزولی دارد و دست فروشنده هاست و یا آنکه خریداران قدرت بیشتری دارند. معامله بر حسب این خطوط،  باعث می شود که تریدر اعتماد بیشتری به ترید پیدا کند.

هرچه عدد داده شده به اندیکاتور بالاتر باشد، قادر خواهیم بود که خطوط حرفه ای تر بیشتری را روی چارت مشاهده نماییم. تریدرهای حرفه ای، اندیکاتور مووینگ اوریج را در زمان تحلیل بازار اجرا می کنند و به کمک آن و سایر تحلیل ها سیگنالهای مطمئن تری را دریافت می کنند.

 این خطوط به تریدر کمک میکنند که بدانند با کدام پوزیشن وارد بازار شوند. در کل اگر می پرسید که حمایت و مقاومت در فارکس چیست؟ پاسخ این است که با درک حمایت و مقاومت، تریدرهای کوتاه مدت، به نظر می رسد که بتوانند تریدرهای پرسودتری را انجام دهند. شکل زیر توضیحات بالا را به خوبی نشان می دهد.

خطوط مقاومت

مقاومت کندل استیک چیست؟

معامله گران، کندلهای تکی و همچنین الگوهای کندل استیک را جهت تایید و یا علامت گذاری سطوح مختلف مورد استفاده قرار می دهند.  

 از آنجایی که خطوط حمایت و مقاومت تعیین کننده مناطقی هستن که معمولا خریداران و فروشندگان از آن دفاع می کنند، لذا با تعقیب کردن واکنش کندلها به آنها، تریدرها می توانند حرکت بعدی را پیش بینی نمایند. 

در یک محدوده معاملاتی، کارایی کندل ها در شناسایی  نقاط ورودی جهت پوزیشن فروش

در نزدیکی مقاومت و یا خرید نزدیک به حمایت، می تواند بسیار بالا و کمک کننده باشد.

کندل ها و همینطور الگوهای معکوس نزولی، نشان از آن دارد که که فشار خریداران به

گونه ای ناگهان کم شده و فشار فروشندگان غالب گشته است. این چنین برگشتی حکایت از آن شکل گیری سطح مقاومت دارد.

با بکارگیری کندل استیک و خطوط مقاومت شانس بالاتری در انجام موفق معاملات خواهید داشت.

 

 

نحوه استفاده از مقاومت برای گرفتن سود در فارکس

حمایت و مقاومت در فارکس چیست؟ می توان گفت که این دو مفهوم، پایه و مبنای یک 

استراتژی معاملاتی را تشکیل می دهد. شاید خیلی از آن صحبت شود اما بسیاری از معامله 

گران آن را به درستی درک نکرده اند.

اگر بخواهیم ساده ترش کنیم، منطقه حمایت همان جایی است که قیمت یک آیتم معاملاتی تمایل به توقف دارد. منطقه مقاومت هم جایی است که معمولا قیمت تمایل به توقف افزایش دارد.

 تریدرها، پیش از تصمیم‌گیری معاملاتی بر مبنای آن مناطق در نمودار، به داده های بیشتری در خصوص حمایت و مقاومت، به چیزی فراتر از این تعاریف ساده لازم دارند.

برای آنکه حمایت و مقاومت، موثر و سودده واقع گردد، در ابتدا باید بدانید که قیمت آیتم معاملاتی مورد نظر معمولاً چگونه حرکت می کند؟ بعد می توانید حمایت و مقاومت را از آن چارچوب مورد بررسی و تفسیر قرار دهید. همچنین باید در نظر داشته باشید که انواع متفاوتی از حمایت و مقاومت وجود دارد، مانند جزئی و قوی.

 انتظاری که می رود این است که  سطوح جزئی شکسته شوند، درصورتی که سطوح قوی به احتمال قوی  باقی خواهند ماند و باعث حرکت قیمت در سوی دیگر می شوند.

 

 

سخن پایانی

خطوط مقاومت را با هم در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم. یکی از جذاب ترین و پرکاربردترین مفاهیم بازار فارکس. خطوط مقاومت یکی از ابزاری است که بسیار مورد استفاده تحلیلگران فنی و تریدرها قرار می گیرد. در این مقاله به بررسی انواع خطوط مقاومت پرداختیم که عبارت بودند از داینامیک و استاتیک، که هر یک جداگانه توضیح داده شد. چنانچه تریدرها این خطوط را به خوبی درک کنند و قادر به  تشخیص به موقع آنها  به باشند، این امر شانس آنها را در انجام معاملات موفق بالا خواهد برد.

با امید به آنکه این مقاله را مفید یافته باشید، با عنایت به نکات ذکر شده، برای شما تجارت پرسودی را آرزو می نماییم. چنانچه تجربه و دیدگاهی در این رابطه دارید خوشحال خواهیم شد آن را با ما به اشتراک گذارید.

بخاطر داشته باشید مشاورین بروکر نیکس جهت ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان در زمینه بازار فارکس و همینطور ارزهای دیجیتال همواره آماده پاسخگویی می باشند.       

  

نمایش نظرات (1)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications