NYXbroker
نیکس فارکس

چرخه معاملات

چرخه معاملات چیست ؟ و انواع آن کدام است ؟

چرخه معاملات فارکس چیست؟ زمانی که از چرخه معاملات فارکس صحبت می کنیم منظورمان چیست؟ آیا با انواع چرخه معاملات آشنا هستید ؟ و اینکه چه عواملی در آن دخیل می باشند؟ در این مقاله که به همت و تلاش تیم تحقیقاتی بروکر نیکس تقدیم شما عزیزان می شود به بحث و گفتگو پیرامون مسائل زیر می پردازیم :
چرخه عمده معاملات
تحلیل چرخه معاملاتی
نمودار معاملاتی
بازار فارکس و همینطور دنیای معامله گری بر پایه درک مفاهیم مرتبط با آن استوار است. امروزه روز اگر دانش معامله گری خود را بالا نبریم، قادر به شناخت بازار و گرفتن نتیجه مورد انتظار از بازار نخواهیم بود. لذا دانستن چرخه عمده معاملات و آشنایی با آن به ما کمک زیادی در نوع رفتار ما با بازار خواهد داشت. از شما میخواهیم که تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید تا گام به گام به شناخت از چرخه معاملات فارکس دست یابیم.

فهرست مطالب

روش درک بهتر معاملات فارکس

کدام بازه زمانی برای معاملات فارکس بهتر است؟

کدام نمودار برای معامله بهتر است؟

استراتژی چرخه معاملات چگونه است؟

تجزیه و تحلیل در چرخه معاملاتی فارکس

انواع تحلیل بازار فارکس

شاخص برتر معاملات فارکس

روش درک بهتر معاملات فارکس

با توجه به مقدمه ای که در بالا عنوان شد در این بخش می پردازیم به درک بهتر چرخه معاملات فارکس.

در هر معامله ای از آغاز تا پایان مرحله تصمیم گیری و نهایی کردن آن عوامل متعددی دخیل می باشد، که بررسی و برآورد آنها ممکن نیست ، همچنین قابل اندازه گیری نمی باشند به همین دلیل تریدرها معاملات خود را در سمت و سوی روند انجام می دهند و به این شیوه عواملی را که بر انجام معامله تاثیرگذار هستند را کاهش می دهند و می توانند تا حدودی آنها را کنترل کنند.

بیشتر تریدر هایی که در انجام معاملات موفق عمل می کنند، بر این عقیده استوار هستند که معاملات بر پایه یک چرخه است (چرخه معاملات فارکس) که تکرار شونده است چرا که در نتیجه رفتار انسانی شکل گرفته است. بنابراین معامله گری موفق خواهد بود که قادر به تشخیص روند باشد و بتواند درست پیش بینی کند. آنچه که اهمیت دارد شناخت مراحل گوناگون بازار همینطور شناخت انواع چرخه معاملات

 می باشد.    

     

کدام بازه زمانی برای معاملات فارکس بهتر است؟

در ادامه شفاف سازی چرخه معاملات فارکس خوب است ببینیم که کدام بازه زمانی برای معاملات فارکس بهتر و مناسب تر می باشد؟ 

یکی از عللی که تریدرهای تازه وارد به دنیای معامله گری آنطور که باید خوب عمل نمی‌کنند و درست نتیجه نمی گیرند این می تواند باشد که در تایم فریم نامناسبی  معاملات خود را انجام می دهند و دلیل این امر هم این است که میخواهند به سرعت به سود و ثروت برسند. لذا بازه های زمانی کوتاه زیر 5 دقیقه را انتخاب می کنند و دچار ناامیدی می شوند، نه اینکه تایم فریمهای کوتاه موفقیت آمیز نیستند. خیر اینگونه نیست بلکه بین شخصیت معامله گر و بازه زمانی انتخابی برای معامله ارتباط مستقیم وجود دارد که اگر این نسبت مراعات نشود به ناامیدی و شکست منجر می گردد. برخی از معامله گران فارکس با نمودارهای یک ساعته احساس راحتی میکنند این تایم فریم سیگنالهای معاملاتی زیادی ندارد اما کم هم نیست و البته زمان بیشتری جهت تحلیل بازار بدور از عجله  و شتاب می طلبد. شاید کسانی باشند که این نوع بازه زمانی مناسب آنها نباشد.  برای این افراد احتمالا معامله با نمودارهای روزانه، هفتگی و ماهانه راحت تر است. حتما می پرسید که بالاخره  نمودار مناسب کدام است؟ در پاسخ به این پرسش می توان گفت که بازه زمانی مناسب در چرخه معاملات فارکس برای هر معامله گری مناسب با شخصیت او می تواند متفاوت باشد.  

    

کدام نمودار برای معامله بهتر است؟

در این بخش از مقاله چرخه معاملات فارکس و بررسی انواع چرخه معاملات ببینیم که کدام نمودار از نظر تحلیل چرخه معاملاتی برای انجام معامله بهتر است؟

استفاده کردن از نمودار معاملاتی در معاملات بازار فارکس مانند مطالعه و آموختن یک زبان جدید می باشد. پیش از آنکه از آن استفاده کنید، ابتدا باید همه جزئیات را در رابطه با  یک نمودار معاملاتی بیاموزید و درک کنید. فرقی هم نمیکند که شما یک معامله گر مبتدی و تازه کار هستید یا یک  تریدر حرفه ای فارکس. این را بخاطر بسپارید که همواره  به دنبال کسب اطلاعات در خصوص نمودار خاصی باشید که قصد دارید از آن استفاده کنید زمان صرف کنید و همه جزئیات را در مورد آن بیاموزید و کاملا به آن مسلط شوید در اینصورت  شانس موفقیت بالایی در تحلیل چرخه معاملاتی خود خواهید داشت و استفاده درست و مناسب از ابزارهای نموداری می تواند راه ورود شما به جاده معاملات موفق باشد و همینطور درست قرار گرفتن در چرخه معاملات فارکس.

و در جواب به این سوال می توان گفت براساس استراتژی هر فرد می توان نمودار خاص را انتخاب کرد و اینکه کدام نمودار برای معامله بهتر است از قانون خاصی پیروی نمی کند و به خود معامله گر و نحوه معامله آن بستگی دارد . 

 

 

استراتژی چرخه معاملات چگونه است؟

ببینیم برای آنکه در جای درستی از چرخه معاملات فارکس قرار بگیریم چه نوع استراتژی باید در انجام معاملات فارکس در پیش بگیریم که در دور باطل نیفتیم!

بیشتر تریدرهای موفق در بازار فارکس بر این عقیده هستند که بازارها دارای چرخه می باشند در واقع می توانیم اینگونه بگوییم که چرخه عمده معاملات فارکس نتیجه رفتار معامله گران انسانی در بازار می باشد و چیزی غیر از آن نیست و حاصل این رفتار انسانی در بازر منجر به تکرار روندها در بازار می گردد. چنانچه یک تریدر به این توانایی برسد که این روندها را ترسیم کرده و روندهایی که در آینده رخ خواهد داد را پیش بینی کند می تواند امیدوار باشد که راه کسب سود را یافته است. آنچه که مهم است این است که بدانید در کجای بازار قرار دارید؟ در کدام مرحله؟ به خاطر داشته باشید که گشتن به دنبال یک استراتژی تمام و کمال تنها وقت شما را می کشد و شما را ناامید و دلسرد می سازد و نا امیدی دشمن بزرگ معامله گران است. پس یک استراتژی واحد داشته باشید و بر روی آن متمرکز باشید و در معاملات خود از آن استفاده کنید از سایر استراتژیها در حساب دمو و آزمایشی استفاده کرده و بارها و بارها آن را امتحان کنید، سپس زمانی که آن را بخوبی فرا گرفتید بر روی حساب واقعی پیاده سازید. 

 

 

تجزیه و تحلیل در چرخه معاملاتی فارکس

در ادامه صحبت در خصوص چرخه معاملات فارکس در این بخش می پردازیم به  تجزیه و تحلیل فارکس  که عموما توسط معامله گران خرده فروشی روز فارکس جهت  تصمیم گیری در مورد اقدام به خرید یا فروش یک آیتم معاملاتی  مورد استفاده قرار می گیرد.

حالا این تجزیه و تحلیل هم  می تواند ماهیت فنی(تحلیل تکنیکال) داشته باشد و از منابعی چون ابزار نمودار استفاده نماید و هم می تواند ماهیت بنیادی داشته باشد (تحلیل فاندامنتال) که در این نوع تحلیل، ابزاری که مورد استفاده قرار می گیرد شامل شاخص های اقتصادی و یا رویدادهای مبتنی بر اخبار می تواند باشد. هر دوی این تحلیل ها در جای خود دارای ارزش می باشند و اطلاعات بسیار ارزشمند را در مورد بازار و چرخه معاملات فارکس در اختیار معامله گران می گذارد.

 

 

انواع تحلیل بازار فارکس

در این قسمت از مقاله چرخه معاملات فارکس به بررسی انواع تحلیل در بازار فارکس   می پردازیم. برای یک معامله گر فارکس که تازه وارد دنیای معامله گری شده است، تجزیه و تحلیل بازار فارکس می تواند یک مفهوم مبهم باشد، اما آنچه که در واقعیت امر وجود دارد  این است که تحلیل در بازار فارکس به سه نوع اساسی تقسیم می گردد. که یک به یک به آنها خواهیم پرداخت

تحلیل فاندامنتال  یکی از روشهای تجزیه و تحلیل می باشد که عموما  بر پایه تغییرات در بازار فارکس می باشد همچون نظارت بر داده ها و ارقامی مانند نرخ بهره، نرخ بیکاری، تولید ناخالص داخلی (GDP) و…

 یک مثال: تریدری که تجزیه و تحلیل فاندامنتال جفت ارز EUR/USD انجام می دهد، اطلاعات مربوط به نرخ بهره در ناحیه یورو را مفیدتر می داند تا نرخ‌های بهره در ایالات متحده چرا که به حوزه ای که قصد انجام معامله دارد بیشتر مربوط است. 

نوع دیگر، تحلیل تکنیکال در بازار فارکس می باشد که بر اساس چارت ها و نمودارها می باشد و در نوع سوم از این نوع تحلیل که به آن سنتیمنتال یا احساسی گفته می شود که بر پایه رفتار و احساسات می باشد در این نوع از تحلیل، ابزاری در کار نیست.    

 

 

 شاخص برتر معاملات فارکس

در آخرین بخش از بحث و بررسی چرخه معاملات فارکس، می پردازیم به شاخص برتر معاملات فارکس. یک تریدر فارکس گاها ممکن است که از شاخص های گوناگون استفاده کند و یا حتی ترکیبی از شاخص ها را مورد استفاده قرار دهد. این شاخص ها جهت اندازه گیری و بررسی تغییرات در قیمت مورد استفاده دارند. شاخص ها بطور منظم استفاده می شوند و می توان با پیگیری و بررسی آن به شناخت از وضعیت بازار دست یافت.

استفاده از شاخص ها در کنار تحلیل هایی که در بالاتر به انواع آن اشاره کردیم می تواند به عنوان ابزارهای کمک کننده شناخت وضعیت بازار که یکی از مهمترین آیتمهای معامله گری است دست یافت. شاخص ها دارای انواع متفاوتی هستند که از جمله آنها می توان به تولید ناخالص داخلی، شاخص s&p 500، شاخص NASDAQ و… اشاره کرد. استفاده از شاخصها بستگی به نوع فعالیت معاملاتی تریدر دارد. 

 

 

سخن پایانی

چرخه معاملات فارکس را با هم بررسی کردیم. آنچه که باید بدانیم و بسیار با اهمیت است در خصوص چرخه معاملات فارکس این موضوع است که نباید اجازه دهید که سیر معاملاتی شما وارد چرخه باطل گردد که در این صورت چیزی به غیر از نا امیدی و شکست را تجربه نخواهید کرد. یک استراتژی را انتخاب کرده و همه چیز را در موردش بیاموزید و در معاملات خود از آن استفاده کنید . استفاده از استراتژیهای مختلف و ترید کردن هر بار با یک استراتژی جدید کار درستی نمی باشد و تنها زمان که از با ارزشترین دارایی هایی است که در اختیار داریم را از ما می گیرد. 

 با امید به آنکه مقاله چرخه معاملات فارکس مورد عنایت و توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد. نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک گذارید . برای استفاده از مشاوره رایگان بروکر نیکس با ما از طریق چت آنلاین تماس بگیرید. در اسرع وقت به درخواست شما پاسخ داده خواهد شد.

نمایش نظرات (1)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications