NYXbroker
نیکس فارکس

اندیکاتور ویلیامز

اندیکاتور ویلیامز چبست و چه کاربردی دارد ؟

اندیکاتور ویلیامز Williams، که بسیاری از معامله گران آن را با نام اندیکاتور دامنه درصد ویلیامز می شناسند، یک شاخص حرکت است که حرکت بین 0 تا 100 دارد و محاسبه گر سطوح خرید و فروش بیش از حد است. این شاخص توسط لری ویلیامز ارائه شد.
آیا می دانید R % ویلیامز چیست؟ چگونه از این نشانگر استفاده می شود؟ اندیکاتورهای ویلیامز کدامند؟ آیا تا به حال از اندیکاتور دامنه درصد ویلیامز بهره گرفته اید؟ نشانگر تمساح ویلیامز چیست؟ تحلیل اندیکاتور ویلیامز چه کمکی به معامله گران می کند؟ اندیکاتور بیل ویلیامز کدام است؟
اندیکاتورهای ویلیامز معمولا با هدف پیدا کردن نقاط ورود و خروج در بازار مورد استفاده قرار می گیرند. اندیکاتور R% بسیار شبیه به نوسانگر Stochastic است و به همین صورت استفاده می شود و قیمت بسته شدن سهام را با محدوده کم پایین در یک دوره خاص، معمولاً 14 روزه مقایسه می کند. نه تنها اندیکاتور دامنه درصد ویلیامز بلکه سایر اندیکاتورهای ویلیامز میان معامله گران مطرح و پرکاربرد هستند. در ادامه مقاله به کاربرد اندیکاتور ویلیامز اشاره می شود و همچنین توضیحاتی در رابطه با این شاخص ویلیامز ارائه می شود.
با اشتراک نظرات خود در قسمت پایین مقاله ما را در بهبود روند مقاله نویسی کمک نمایید و در سورت داشتن سوال می توانید با مشاورین برورکر نیکس ارتباط برقرار کنید .

فهرست مطالب

اندیکاتور ویلیامز چیست؟

شاخص ویلیامز چیست؟

چگونه از نشانگر ویلیامز استفاده می کنید؟

نمودار ویلیامز چیست؟

چگونه با اندیکاتور محدوده درصد ویلیامز استفاده می کنید؟

چگونه اندیکاتور تمساح ویلیامز را می خوانیم؟

چطور از نشانگر تمساح ویلیامز به طور موثر استفاده می کنید؟

چگونه از نوسانگر تمساح استفاده می کنید؟

اندیکاتور ویلیامز چیست؟

اندیکاتور دامنه درصد ویلیامز به شما می گوید چه زمانی ممکن است یک جفت ارز « بیش از حد خرید » یا « بیش از حد فروش » شود. این اندیکاتور به‌ عنوان یک شاخص حرکت ، ارتعاشات RSI مانندی را ارائه می‌ کند که قدرت روند فعلی را اندازه‌گیری می‌کند. اما در حالی که اندیکاتور RSI از رقم میانی خود (50) برای تعیین قدرت روند استفاده می کند، معامله گران از سطوح شدید %R ( 20- و 80- ) برای نشانه ها استفاده می کنند. 

در تحلیل اندیکاتور ویلیامز باید به این نکته توجه کنید که مقدار بیش از حد خرید یا فروش بیش از حد به این معنی نیست که قیمت معکوس خواهد شد.افزایش بیش از حد خرید نشان دهنده این است که قیمت نزدیک به بالاترین محدوده اخیر است. در مقابل، فروش بیش از حد بیانگر قرار گرفتن قیمت در انتهای محدوده اخیر خود است. در وضعیتی که اندیکاتور و قیمت خارج از محدوده خرید و فروش فراتر از حد قرار می گیرند، از آن جهت تولید سیگنال های تجاری بهره گیری می شود. 

در خصوص اندیکاتور ویلیامز این را می توان بیان کرد که دامنه درصد ویلیامز در میزان دوره انتخاب شده از 14 دوره ، قیمت کنونی نسبت به بیشترین سطح قیمت را نشان می دهد .

زمانی که اندیکاتور بین 20- و صفر می باشد، درواقع قیمت بیش از حد خریداری می شود، یا نزدیک به بالاترین محدوده قیمت اخیر خود است. همچنین هنگامی که اندیکاتور جایی میان 80- و 100- باشد، قیمت بیش از حد فروخته می‌شود یا از بالاترین محدوده اخیر دور است و فاصله دارد.

فرمول  این اندیکاتور به این شرح است : تقسیم اختلاف بالاترین قیمت در دوره و آخرین قیمت بسته شدن بر اختلاف بالا ترین قیمت دوره و پایین ترین قیمت دوره.

شاخص ویلیامز چیست؟

شاخص ویلیامز توسط لری ویلیامز توسعه داده شد و در سال 1979 در کتاب او “چگونه سال گذشته 1,000,000 دلار کالا تولید کردم” معرفی شد. کاربرد اندیکاتور ویلیامز شبیه یک نوسانگر تصادفی است، زیرا قیمت را به صورت درصدی بین 0 تا 100 نرمال می کند. شاخص ویلیامز نشان دهنده سطح قیمت بسته شدن به بالاترین قیمت برای تعداد دوره های “x” است. در مقابل، اسیلاتور نشان دهنده سطح قیمت بسته شدن به پایین ترین قیمت برای دوره های مختلف است. سودمند بودن اندیکاتور ویلیامز به چگونگی طراحی استراتژی معاملاتی شما بستگی دارد. پس برای هرکسی مناسب نخواهد بود. اگر سبک معاملاتی متناسب با شاخص ویلیامز را داشته باشید، در اینصورت تحلیل اندیکاتور ویلیامز برایتان بسیار مناسب و سودمند است. سایر اندیکاتورهای ویلیامز نیز هرکدام متناسب با ویژگی های خود باید با سبک معاملاتی شما هماهنگ باشند.

چگونه از نشانگر ویلیامز استفاده می کنید؟

 فرمول اندیکاتور ویلیامز و Stochastic تقریبا از عمل یکسانی برای مشخص کردن مکان نسبی یک جفت ارز استفاده می کنند. تنها تفاوت موجود در نسبی و دقیق بودن است. Stochastic با استفاده از کمترین قیمت در یک بازه زمانی، یک مکان نسبی را نشان می دهد، در حالی که اندیکاتور دامنه درصد ویلیامز از  بالاترین قیمت استفاده می کند و نشان دهنده موقعیت دقیق قیمت پایانی است. 

اگر R% را معکوس کنید، دقیقاً همان خطی را خواهد داشت که خط %K Stochastic است! خواندن بالای -20 بیش از حد خرید است. خواندن زیر -80 بیش از حد فروش است.

قیمت بیش از حد خرید یا فروش بیش از حد، تضمین نمی کند که قیمت معکوس شود. تمام “خرید بیش از حد” بیانگر نزدیکی قیمت به بالاترین محدوده اخیر می باشد. همین امر در مورد فروش بیش از حد نیز صدق می کند. همه “اشباع فروش” به معنی فاصله کم قیمت نسبت به پایین ترین محدوده اخیر است.

نمودار ویلیامز چیست؟

نمودار ویلیامز نشان‌ دهنده سطح نسبی نزدیک به بالاترین میزان برای دوره بازگشت است. در مقابل، نوسانگر تصادفی سطح نسبی نزدیک به پایین ترین سطح را منعکس می کند. %R این وارونگی را با ضرب مقدار خام در 100- تصحیح می کند. در نتیجه، Fast Stochastic Oscillator و Williams %R خطوط دقیقاً مشابهی را تولید می کنند، اما با مقیاس بندی متفاوت. بنابراین نتیجه ترکیب اندیکاتور ویلیامز با Stochastic می تواند خیره کننده باشد.

دقت کنید که Williams %R به عنوان نشانگر برای SharpCharts در دسترس است. تنظیم پیش‌فرض 14 است، اما کاربران می‌توانند به ترتیب یک بازه زمانی کوتاه‌تر یا طولانی‌تر را برای تولید یک نوسانگر کم و بیش حساس انتخاب کنند. پس از انتخاب، نشانگر را می توان در بالا، زیر یا پشت نمودار قیمت پایه قرارداد.

چگونه با اندیکاتور محدوده درصد ویلیامز استفاده می کنید؟

کاربرد اندیکاتور ویلیامز، به عنوان یک نوسان ساز محدود ، در آسان سازی شناسایی سطوح خرید و فروش بیش از حد است. نوسانگر از 0 تا -100 است. مهم نیست که یک امنیت با چه سرعتی پیشرفت کند یا کاهش یابد، ویلیامز %R همیشه در این محدوده نوسان می کند. در تنظیمات سنتی، 20- آستانه خرید بیش از حد و -80 نیز به عنوان آستانه فروش بیش از حد شناخته شده و بهره گیری می شود. قرائت بالای 20- برای %R ویلیامز با دوره 14 روزه نشان می دهد که اوراق بهادار زیربنایی نزدیک به بالای محدوده بالا و پایین 14 روزه معامله می شود. خوانش‌های زیر ۸۰- زمانی اتفاق می‌افتد که یک اوراق بهادار در پایین‌ترین محدوده بازه بالا به پایین خود معامله می‌شود.

قبل از نگاه کردن به نمودار، توجه به این نکته مهم است که خوانش‌های بیش از حد خرید لزوماً نزولی نیستند. اوراق بهادار ممکن است بیش از حد خرید شوند و در طول یک روند صعودی قوی همچنان بیش از حد خرید باقی بمانند.

چگونه اندیکاتور تمساح ویلیامز را می خوانیم؟

نشانگر تمساح ویلیامز، یکی از اندیکاتورهای ویلیامز است که از میانگین متحرک هموار استفاده می کند. بیل ویلیامز، معامله گر افسانه ای و پیشگام روانشناسی بازار، ارائه دهنده این نشانگر است. این اندیکاتور بیل ویلیامز بسیار مشهور و کاربردی است 

نشانگر تمساح ویلیامز از سه میانگین متحرک هموار استفاده می کند که در دوره های پنج، هشت و ۱۳ تنظیم شده اند و همگی اعداد فیبوناچی هستند. در این اندیکاتور بیل ویلیامز، میانگین هموار اولیه با میانگین متحرک ساده (SMA) محاسبه می‌شود و اضافه کننده میانگین‌ های هموار اضافی است که کاهنده چرخش نشانگر است. 

ویلیامز از تصاویر انباری برای توصیف این نشانگر استفاده کرد و خاطرنشان کرد: “حتی یک مرغ کور هم می تواند ذرت خود را پیدا کند، اگر همیشه در یک زمان تغذیه شود … سالها طول کشید اما ما شاخصی تولید کرده ایم که به ما امکان می دهد همیشه پودر خود را خشک نگه داریم تا زمانی که به آن برسیم.” ترکیب اندیکاتور ویلیامز با اندیکاتور های متناسب خود همچون نشانگر تمساح، می تواند بسیار سودمند باشد.

چطور از نشانگر تمساح ویلیامز به طور موثر استفاده می کنید؟

این اندیکاتور روابط همگرایی-واگرایی را برای ایجاد سیگنال های معاملاتی اعمال می کند ، به طوری که فک، کندترین چرخش ها را انجام می دهد و لب ها سریع ترین چرخش ها را انجام می دهند. در تحلیل اندیکاتور ویلیامز، عبور لب ها از خطوط دیگر به پایین نشان دهنده فرصت فروش کوتاه است، در حالی که عبور به سمت بالا سیگنال فرصت خرید است. ویلیامز از صلیب رو به پایین به عنوان تمساح در حال خواب و صلیب رو به بالا به عنوان تمساح در حال بیداری یاد می کند. سه خطی که از هم جدا شده اند و به سمت بالا یا پایین حرکت می کنند، دوره های روندی را نشان می دهند که در آن موقعیت های طولانی یا کوتاه باید حفظ و مدیریت شوند. به این وضعیت تمساح، حالت “غذا خوردن با دهان کاملا باز” گفته می شود. خطوط شاخص که همگرا شونده به نوارهای باریکی هستند و در سمت جهت افقی تغییر پیدا می کنند، درواقع نشان دهنده دوره هایی هستند که در آن روند امکان پایان دارد و همچنین نیاز کسب سود و تجدید هم ترازی موقعیت را نشان می دهد. این یعنی تمساح در حالت “اشباع” است.

هنگامی که سه خط به طور مکرر روی هم متقاطع می شوند، درواقع ترکیب اندیکاتور ویلیامز رخ می دهد که به دلیل شرایط بازار متلاطم، نشانگر مثبت کاذب چشمک می زند. به گفته ویلیامز، تمساح در این هنگام در حالت “خواب” قرار دارد. تا زمانی که دوباره بیدار شود در حاشیه می ماند.

چگونه از نوسانگر تمساح استفاده می کنید؟

نشانگر تمساح بیل ویلیامز ابزار مفیدی برای تشخیص روند و همچنین زمان‌ بندی صحیح ورود به معاملات فراهم می‌کند، اما در دوره‌ های متلاطم و بدون روند، کاربرد چندانی ندارد و یا کاربرد آن محدود است. بازیگران بازار می توانند سیگنال های خرید یا فروش را با واگرایی میانگین متحرک همگرایی (MACD) یا شاخص شناسایی روند دیگری تأیید کنند.

اندیکاتور ویلیامز و نشانگر تمساح را می توان از فهرست اندیکاتور در پلتفرم نموداری یا معاملاتی به نمودارهای شما اضافه کرد. سه میانگین متحرک مورد استفاده در نشانگر تمساح شامل فک، دندان و لب تمساح است. این اعضا هرکدام در واکنش به روندهای در حال تغییر و مرز معاملاتی باز و بسته می شوند : 

فک (خط آبی): با SMMA 13 نواری شروع می شود و در مقادیر بعدی با هشت میله صاف می شود.

دندان ها (خط قرمز): با SMMA هشت نواری شروع می شود و در مقادیر بعدی با پنج میله صاف می شود.

لب ها (خط سبز): با SMMA پنج نواری شروع می شود و در مقادیر بعدی با سه میله صاف می شود

سخن پایانی

اندیکاتور ویلیامز یک اندیکاتور پرکاربرد تشخیص زمان فراتر از حد خرید و فروش است. علی رغم تمام نکات مثبت ذکر شده، این اندیکاتور در کاربرد خود دارای برخی محدودیت ها نیز می باشد. برای مثال خوانش های بیش از حد خرید و فروش روی اندیکاتور به معنی برگشت نیست. همچنین اندیکاتور ویلیامز ممکن است همیشه پاسخگو نباشد، به این معنی که سیگنال های نادرست زیادی می دهد. به عنوان مثال، اندیکاتور ممکن است در منطقه اشباع فروش باشد و شروع به حرکت بالاتر کند، اما قیمت در انجام این کار شکست بخورد.

ما در این مقاله مطالبی در رابطه با اندیکاتور R% و نشانگر تمساح بیل ویلیامز ارائه دادیم. همچنین کاربرد آن ها، نحوه بهره گیری و همچنین فرمول اندیکاتور ویلیامز توضیح داده شد. صما با استفاده از این اطلاعات می توانید با توجه به سبک معاملاتی خود از این اندیکاتور استفاده کنید و سود بگیرید. دقت کنید که لازمه سودگیری این اندیکاتور، تناسب آن با برنامه های معاملاتی شما است و در غیر اینصورت بی ثمر خواهد بود. 

خواهشمندیم نظرات خود در رابطه با این مقاله را برای ما بنویسید. در صورت وجود هرگونه ابهام در این زمینه می توانید با مشاورین نیکس تماس حاصل نمایید.

نمایش نظرات (1)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications