NYXbroker
نیکس فارکس

طراحی استراتژی معاملاتی

طراحی استراتژی معاملاتی چگونه انجام می شود و برای ساخت آن به چیزهای احتیاج داریم ؟

طراحی استراتژی معاملاتی یکی از مهمترین عناوین در دنیای معامله گری است. اما استراتژی معاملاتی چیست؟ اگر به کار ترید در بازار فارکس علاقمند هستید قطعا با اهمیت و جایگاه طراحی استراتژی معاملاتی در کار معامله گری آشنایی دارید، برای انجام یک معامله موفق در بازار پر از ریسک و خطر و البته جذاب و سودده فارکس نمی توان بی گدار به آب زد.
لزوم احاطه بر بازار و شناخت بازار در وهله اول آشنایی با مفاهیمی از قبیل پلتفرم، طراحی استراتژی معاملاتی و کاربردش، نحوه ساخت سیستم معاملاتی به چه صورتی است و اینکه چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم؟ همینطور اجزای سیستم معاملاتی از چه آیتم هایی تشکیل شده است و مفهوم ربات معاملاتی چیست ؟ بسیار حیاتی است.
در مقاله پیشرو که توسط تیم تحقیقاتی بروکر نیکس به نگارش درآمده موارد بالا را مورد بررسی قرار می دهیم تا شما عزیزان در پایان مقاله به شناخت درستی از ساخت استراتژی معاملاتی دست پیدا کنید و بتوانید در معاملات تان از آن استفاده کنید پس تا پایان همراه ما باشید.

فهرست مطالب

طراحی استراتژی معاملاتی باید شامل چه مواردی باشد؟

چگونه یک استراتژی معاملاتی ایجاد می کنید؟

بهترین استراتژی معاملاتی چیست؟

نمونه ای از استراتژی معاملاتی چیست؟

پلتفرم طراحی استراتژی معاملاتی چیست؟

در معاملات فارکس به چند استراتژی نیاز است؟

چه زمانی استراتژی معاملاتی باید متوقف شود ؟

طراحی استراتژی معاملاتی باید شامل چه مواردی باشد؟

استراتژی معاملاتی چیست و باید شامل باید شامل چه مواردی باشد؟ معامله گر بعد از انتخاب یک

 آیتم معاملاتی آن را مورد تحلیل و بررسی(تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال) قرار می دهد و سپس آن را با استراتژی خود می سنجد و از استراتژی پاسخی دریافت می کند مبنی بر اینکه آن معامله انجام بگیرد یا خیر؟ در صورت مثبت بودن پاسخ با مدیریت ریسک و سرمایه وارد معامله می شوید.

اما طراحی استراتژی معاملاتی چگونه صورت می گیرد؟ چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم؟ استراتژی معاملاتی شامل یک سری قوانین می باشد شامل بایدها و نبایدهای که برای خود وضع می کنیم.

 دنیای معامله گری دنیایی است که هر شخص، رئیس، قانونگذار،اجرا کننده و نقض کننده قوانین خود می باشد. چنانچه طراحی استراتژی معاملاتی به درستی و دقت انجام شود نتیجه مثبت آن را در انجام معاملات خواهید دید و چنانچه به مجموعه قوانین وضع شده پایبند نبوده و به اصطلاح طراحی استراتژی معاملاتی ضعیف باشد می تواند شما را در لبه پرتگاه قرار دهد. 

چگونه یک استراتژی معاملاتی ایجاد می کنید؟

ببینیم که چگونه استراتژی معاملاتی بسازیم؟ در این قسمت نحوه ساخت سیستم معاملاتی را توضیح خواهیم داد.

هر استراتژی معاملاتی دارای ساختار(اجزای سیستم معاملاتی) و سلسله مراحلی است که با هم آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.

  برای طراحی استراتژی معاملاتی برای  سیستم تجاری خود موارد زیر را در نظر بگیرید.

  • بازه زمانی یا تایم فریم : اینکه در چه بازه زمانی(روزانه -هفتگی یا ماهیانه) به کار ترید بپردازید که بالطبع در اشخاص مختلف کاملا متفاوت است. آیا دوست دارید نمودارها را هر روز، هر هفته، هر ماه یا حتی هر سال مشاهده و بررسی کنید؟ تا چه زمانی می خواهید پوزیشن خود را نگه دارید؟ اینها مواردی است که باید قبل از طراحی استراتژی معاملاتی بررسی شود

 بازه زمانی خود دارای قوانین زیر است:

1.باید متناسب با روحیات و شرایط زندگی و شغلی فرد باشد.

  1. بررسی وضعیت سرمایه؟ آیا سرمایه آزاد دارید؟ تا چه مدت به آن نیاز ندارید؟

3.میزان صبر شما چقدر است؟

  • نقطه ورود : شامل شرایط و قوانین برای خرید یک آیتم معاملاتی که بطور دقیق و مشخص باید نوشته شود 
  • نقطه خروج: در این بخش شرایط لازم برای فروش آیتم معاملاتی باید به وضوح نوشته و مشخص گردد.   

بهترین استراتژی معاملاتی چیست؟

تمرکز اصلی این مقاله بر این موضوع است که شما را در روند طراحی استراتژی معاملاتی فارکس خود راهنمایی کند. بعد از آشنا شدن با اجزای سیستم معاملاتی می توانید به  طراحی استراتژی معاملاتی خود بپردازید. این کار زمان زیادی زیادی از شما نخواهد گرفت آنچه که باید در موردش صبوری به خرج دهید آزمایش کردن آن و نهادینه کردن و همینطور اجرا کردن آن است.

پس صبور باشید چرا که در دراز مدت ،  داشتن مهارت جهت  طراحی استراتژی معاملاتی می تواند سود زیادی برای شما به ارمغان بیاورد.

اینکه چه استراتژی بهترین می تواند باشد بسیار بستگی به شخص شما دارد. چرا که این شما هستید که با توجه به شرایط و زمان و سرمایه و… استراتژی مناسب خود را طراحی می کنید، شما باید با استراتژی طراحی شده قادر باشید به راحتی معامله کنید. 

نمونه ای از استراتژی معاملاتی چیست؟

برای آنکه دید بهتری از طراحی استراتژی معاملاتی پیدا کنید  به چند نمونه  از استراتژی معاملاتی اشاره می کنیم.

ترید روزانه:  یکی از پرکاربردترین روشها و استراتژیهای معاملاتی است.در این نوع استراتژی، آیتم معاملاتی که برای ترید انتخاب می شود باید تا پایان روز فعالیت خرید و فروش آن به اتمام برسد. این نوع معامله گر نمی تواند  یک معامله  را در طول شب نگه دارد.  

ترید در نوسان، وقتی که روند شکسته می شود، زمان ورود معامله گران نوسان به بازی و کسب سود است. این نوع استراتژی معاملاتی دارای حجم و زمان مشخص می باشد.

نوع دیگری از استراتژی، اسکالپ را می توانیم نام ببریم. در روش اسکالپ معامله گران معاملات خود را در زمانهای کوتاه عموما زیر 5 دقیقه و در تعداد بالا انجام می دهند و از تغییرات کوچک قیمتی استفاده می کنند و به سود بالایی هم می رسند.

پلتفرم طراحی استراتژی معاملاتی چیست؟

برای افرادی علاقمند به کار ترید هستند اما در زمینه برنامه نویسی و کد نویسی دانشی ندارند  پلتفرم طراحی استراتژی معاملاتی ایجاد شده که اقدام به طراحی استراتژی معاملاتی بر حسب خواسته و نیاز معامله گر می کند.

 از دیگر مواردی که در نحوه ساخت سیستم معاملاتی به ما کمک می کند ربات معاملاتی است. یک ربات معاملاتی بر اساس قوانین داده شده ترید می کنند البته در سالهای اخیر ربات معاملاتی معرفی شده است که هوشمند است و بر مبنای هوش مصنوعی برنامه ریزی شده و قادر به ردیابی و تشخیص موقعیت های دقیق تر برای ترید کردن می باشد و آن را به معامله گر اعلام میکند، سپس وی بر اساس چارت و سایر موارد تصمیم می گیرد که ترید کند یا خیر.

در معاملات فارکس به چند استراتژی نیاز است؟

در پاسخ به این سوال که در معاملات فارکس به چند استراتژی نیاز است؟ باید بگوییم که در واقع هر معامله گری بر حسب شرایط و نیازهای خود اقدام به طراحی استراتژی معاملاتی برای خود می کند. اما اینکه یک معامله گر تنها با اتکا بر یک نوع استراتژی پیش برود و در همه موارد انجام معاملات تنها بر یک نوع استراتژی استفاده کند درست نیست و پاسخگو نخواهد بود.

یک معامله گر موفق باید نبض بازار را بداند و با توجه به شرایط حال حاضر موجود در بازار چه نوع استراتژی  باید استفاده کند تا یک معامله را با موفقیت ببندد. البته رسیدن به این مهم امر ساده ای نیست و نیاز به آموزش و مطالعه دقیق و طراحی استراتژی معاملاتی مناسب دارد.

چه زمانی استراتژی معاملاتی باید متوقف شود ؟

با توجه به آنچه تا اینجا در خصوص طراحی استراتژی معاملاتی گفتیم. برای انتخاب و طراحی یک استراتژی مناسب نیاز به فراگرفتن استراتژی های مختلف است و همینطور امتحان کردن آنها می باشد.

بعلاوه استفاده کردن از تجارب با ارزش دیگران نیز بسیار کمک کننده است، تا بدین طریق از بین استراتژیهای موجود و تست شده بهترین را انتخاب کرده و در معاملات خود از آن استفاده کند. اما چه زمانی استراتژی معاملاتی باید متوقف شود ؟

 زمانی که شما نمی توانید هیچ نتیجه مثبت احتمالی را برای معاملات مشاهده کنید و همینطور زمانی که شما بطور پیوسته در مورد معاملات خود احساس غرق شدن می کنید و در نهایت مجموع معاملات تان در ضرر است این به این معناست که استراتژی شما جوابگو نیست و باید آن را متوقف کرده و زمان آن است که استراتژی دیگری را جایگزین آن کنید.

سخن پایانی

طراحی استراتژی معاملاتی و داشتن یک استراتژی مطمئن در فارکس و پایبند بودن و پیروی از قوانین وضع شده بهترین نتیجه ای که می تواند عاید شما کند این است که شما به نظم در معامله می رسید.
در این مقاله توضیح دادیم که استراتژی معاملاتی چیست و همینطور از نحوه ساخت سیستم معاملاتی صحبت کردیم و اینکه طراحی استراتژی معاملاتی بنابر نیاز و شرایط هر فرد کاملا متفاوت است . شاید یک استراتژی برای یک فرد سود و موفقیت در معامله را به همراه داشته باشد ولی این دلیل نمیشود که همان استراتژی در مورد فرد دیگر هم همان میزان سود و پاسخ مثبت را بهمراه داشته باشد.
لذا ابتدا شرایط خود را که به تفصیل در این مقاله گفته شد بررسی کرده و سپس به طراحی استراتژی معاملاتی خود بپردازید.
امید به آنکه این مقاله را مفید یافته باشید. نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک گذارید.

نمایش نظرات (2)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications