NYXbroker
نیکس فارکس

رگوله چیست؟

بروکر رگوله چیست و ایا این نوع بروکر ها می توانند به کشورهای تحریم شده خدمات دهند ؟

رگوله چیست؟ اگر قانون گذاری برای بروکرها و قانونی بودن بروکرها برای شما مهم است، خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم. بروکر معتبر و رگوله دار برای امنیت دارایی که سرمایه گذاری کرده اید، بسیار مهم است. بنابراین ابتدا پاسخ سوال رگوله چیست را به طور دقیق دریابید و پیش از هر گونه افتتاح حساب و یا سرمایه گذاری در هر بروکر فارکس، از رگوله بودن بروکر اطمینان حاصل کنید. همانطور که گفته شد در این مقاله قصد داریم به سوال رگوله چیست پاسخ جامعی داده و به معرفی بروکرهای رگوله و آشنایی با رگوله بروکرها بپردازیم. بروکر نیکس، یک بروکر معتبر رگوله، با سال ها تجربه آماده خدمت رسانی به شما کاربران گرامی است.

فهرست مطالب

رگوله بروکر چیست؟

انواع رگوله ها بروکر ها

مزایای رگوله بروکر ها

آشنایی با رگوله بروکرها

اعتبار بروکر و رگوله بودن

چگونه رگوله در انتخاب بروکر مهم است؟

ایران و بروکر رگوله

رگوله بروکر چیست؟

بدیهی است هیچ کس به شرکتی که مکان فیزیکی ندارد اعتماد نکرده و پول خود را در اختیار چنین شرکتی نمی گذارد. در بازارهای مالی بزرگی همچون بازار فارکس که معامله گران روزانه مبالغ زیادی معامله می کنند، مقررات و قوانین نقش بسیار مهمی دارند. مبحث رگوله چیست را با بیان این حقیقت که فارکس یک بازار غیر متمرکز و 24/5 است شروع می کنیم.

با دانستن دو مورد غیر متمرکز بودن و 24/5 اهمیت مبحث رگوله چیست و رگوله بودن بروکر، برای بازار فارکس مشخص می گردد. یک بروکر رگوله باید از مرجع هایی که وظیفه انجام رگولیشن و تامین امنیت را بر عهده دارند، مجوز دریافت کند.

در کشورهایی که بازار فارکس قانونی است و اجازه فعالیت دارد، مرجع های رگولیشن برای نظارت بر فعالیت بروکرها و ارائه مجوز وجود دارند. کاربران پیش از افتتاح حساب در یک کارگزاری فارکس باید از داشتن مجوز آن بروکر از نهاد رگولیشن کشور اطمینان حاصل کنند. در ادامه به مراکز رگوله برای هر کشور خواهیم پرداخت.

انواع رگوله ها بروکرها

در یک بازار مالی جذاب همانند فارکس یک نهاد رگوله باید منافع کاربران فارکس را در نظر بگیرد. زیرا امکان کلاهبرداری توسط افراد سودجو بسیار زیاد است. خوشبختانه وجود نهادهای رگولیشن امکان کلاهبرداری از افراد و بروکرهای سودجو را گرفته است. بنابراین پیش از افتتاح حساب و انجام معاملات ابتدا از رگوله بودن بروکر خود اطمینان حاصل کنید. اگر برایتان سوال است که چطور می توانید بروکر رگوله معتبر را شناسایی کنید، در ادامه نهادهای رگوله که بر فعالیت بروکرها در هر کشور نظارت دارند را معرفی کرده ایم.

 

 CYSEC (Cyprus Securities and Exchange Commission)

کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس

  FCA (Financial Conduct Authority)

مرجع و سازمان هدایت مالی انگلستان

 ASIC (Australian Securities and Investment Commission)

کمیسیون سرمایه گذاری و اوراق بهادار استرالیا

 BaFin (Federal Financial Supervisory Authority)

سازمان نظارت بر امور مالی فدرال آلمان

FINMA (Swiss Financial Markets Supervisory Agency)

کمیسیون بانکداری فدرال در سوییس

 JFSA (Financial Services Agency)

آژانس خدمات مالی ژاپن

 CFTC (Commodities Futures Trading Commission)

کمیسیون معاملات آتی در ایالات متحده آمریکا

SEC (Securities and Exchange Commission)

کمیسیون تجارت معاملات آتی کالاهای اساسی در ایالات متحده آمریکا

همانطور که در بخش نخست مقاله رگوله چیست نیز گفته شد، هر کشور نهاد نظارتی و یا همان نهاد رگوله مختص به خود را دارد. با توجه به اینکه بروکر شما در کدام کشور حضور دارد، باید مجوز معتبر از نهادهای رگوله کشورش، دریافت کرده باشد.

مزایای رگوله بروکرها

تا اینجا پاسخ سوال رگوله چیست را تا حد خوبی دریافتیم. اکنون در این بخش قصد داریم به مزایای رگوله بودن بروکرها بپردازیم.

از آنجایی قرار گرفتن در دسته بروکر معتبر رگوله نیاز به ارائه مدارک و اسناد از سوی بروکر به نهاد رگوله را دارد، تعداد کمی از بروکرها دارای مدارک مورد نیاز بوده و در نتیجه رگوله هستند. زیرا احتمالا همانطور که می دانید بروکرهایی که به هر دلیل غیر قانونی فعالیت می کنند بسیار هستند. برخی از مزایایی که بروکر رگوله دارد به شرح زیر است:

  • بروکر رگوله فارکس باید به طور منظم گزارش هایی از جزئیات فعالیت های خود ارائه دهد. به علاوه بروکر معتبر رگوله باید به نهادهای بررسی رگوله بودن بروکرها اطمینان دهد که تمام اطلاعات مربوط به معاملات کاربرانشان را در اختیار دارد.

  •   سازمان هایی که مسئولیت نظارت بر فعالیت بروکرها را دارند، به کاربران این اطمینان را می دهند که بروکر معتبر رگوله، حساب جدا از حساب کاربران دارد. همچنین در صورت بروز هر گونه مشکل سرمایه کاربران به طور کامل از حساب بروکر جدا بوده و هیچ خساراتی به دارایی کاربران وارد نمی گردد.

  •  در صورت بروز هرگونه سوء رفتار، سازمان های رگولیشن همانند سازمان های رگوله FSA و یا NFA و دیگر سازمان های نظارتی قدرت معلق یا متوقف کردن فعالیت بروکرها را دارند.

    همانطور که می بینید رگوله بودن بروکر تمام نگرانی های ناشی از کلاهبرداری یا از دست رفتن سرمایه توسط کارگزاری های فارکس را از بین می برد.

آشنایی با رگوله بروکرها

برای تمام ارگان های مالی نهادهایی برای بررسی و نظارت بر درستی کار آن ها در نظر گرفته شده است. در رابطه با بازار مالی و جهانی فارکس نیز این مسئله صادق است. اگر تصور می کنید بازار فارکس به دلیل غیر متمرکز بودن و وسعتی که دارد بدون نظارت و کنترل است، سخت در اشتباهید. برخی کاربران فارکس مبالغ بسیار بالایی را در این بازار عظیم سرمایه گذاری و معامله می کنند. بدیهی است هیچ کس چندین هزار یا حتی چندین میلیون دلار را بدون اطمینان از صحت کار یک نهاد مالی سرمایه گذاری و معامله نمی کند. علاوه بر اینکه نظارت نداشتن بر بازار فارکس برای کاربران خطرناک است، امکان سوء استفاده هایی همچون پولشویی را نیز برای کاربران سودجو فراهم می کند.

برای پیش گیری دو جابنه از دست رفتن سرمایه کاربران و همچنین جلوگیری از فراهم آمدن بستری برای انجام تخلفات، نهادهای رگوله به وجود آمده اند. نهادهای رگوله که در بخش های بالایی مقاله رگوله چیست به معرفی آن ها پرداختیم، برای هر کشور متفاوت هستند. رگوله FSA، رگوله CYSEC و رگوله NFA چند نمونه از سازمان های رگوله در جهان هستند.

اعتبار بروکر و رگوله بودن

قطعا یک بروکر معتبر باید رگوله باشد و رگوله نبودن بروکر فارکس تحت هیچ دلیلی پذیرفته نیست. آشنایی با رگوله بروکرها و نهاد رگوله ای که بر فعالیت آن ها نظارت می کند بسیار مهم است. شما می توانید تمام اطلاعات مورد نیاز جهت اطمینان پیدا کردن از رگوله بودن بروکر نیکس را از سازمان رگوله ترکیه دریافت کنید. فراموش نکنید هر بروکر فارکس باید تحت نظارت یک سازمان رگوله قرار گیرد تا سرمایه شما از خطر به دور باشد.

ناگفته های بازار فارکس

چگونه رگوله در انتخاب بروکر مهم است؟

اگر همچنان اهمیت رگوله بودن بروکر فارکس برایتان قابل لمس نیست، به این نکات توجه کنید:

  •   اقدامات حفاظتی : همانطور که پیش تر گفته شد، سازمان های رگوله بروکرها را موظف می کنند تا حساب خود را از حساب کاربران جدا کرده تا در صورت بروز هرگونه مشکل، دارایی کاربران به خطر نیفتد. یکی دیگر از کارهایی که توسط سازمان های رگوله صورت می گیرد، طرح های بیمه و یا جبران خسارت برای سپرده سرمایه گذاران است. کاربران می توانند سرمایه خود را در مقابل خطرات احتمالی بیمه کنند تا در صورت بروز اتفاق کمتر ضرر کنند.

  •   شناسایی مشتریان : شناسایی کاربران و دانستن مشخصات شخصی آن ها، هم برای جامعه کاربران و هم برای ایجاد امنیت و اعمال قوانین توسط دولت ها حائز اهمیت است. زمانی که سازمان رگوله از مشخصات شخصی شما آگاه باشد و در جریان تمام تراکنش های شما در بازار فارکس قرار گیرد، می تواند از حق و حقوق شما در صورت بروز مشکل توسط کارگزار فارکس دفاع کند. به علاوه می تواند با متخلفینی که می خواهند حجم زیادی از پول را به صورت غیر قانونی وارد بازار فارکس کرده و انجام کارهای غیر قانونی را بی دردسرتر گردانند، برخورد کنند.

  •  محدودیت های کشور خود را بشناسید! : اگر مقاله محدودیت های کار با فارکس در ایران را مطالعه کرده باشید، حتما می دانید که قوانین فارکس در همه جای دنیا به یک صورت واحد نیست. بسیاری از کشورها برای ارائه خدمات فارکس سختگیرتر و برخی دیگر قوانین ساده تری دارند. شما به عنوان یک کاربر برای اطلاع از قوانین فارکس در کشور خود، باید سازمان رگوله کشور خود را بشناسید و این قوانین را از آن دریافت کنید.

ایران و بروکر رگوله

تا به اینجا پاسخ سوال رگوله چیست را به طور کامل پاسخ گفتیم؛ اما آیا بروکرهای فارکس در ایران رگوله هستند؟ نهادهای رگوله در ایران کدامند؟ در پاسخ به تمام این سوالات و سوالات مشابه باید بگوییم که هیچ بروکر فعالی در ایران وجود ندارد که قانونی و تحت حمایت سازمان رگوله باشد. به عبارت دیگر از آنجایی که بروکرهای مستقر در ایران قانونی نیستند، هیچ نهاد رگوله ای نیز برای ایران وجود ندارد.

برای مثال همانند رگوله FSA یا رگوله CYSEC برای کشور قبرس و NFA نهاد رگوله ایالات متحده آمریکا، برای ایران هیچ نهاد نظارتی و سازمان رگوله ای وجود ندارد. در نتیجه کارگزاری های فارکسی که در ایران مستقر هستند و ادعای قانونی بودن و تحت نظارت سازمان رگوله را دارند، به قصد فریب و کلاهبرداری از افراد فعالیت خود را آغاز کرده اند. اگر به دنبال بروکر معتبر رگوله هستید، باید در یکی از کارگزاری های خارج از ایران که به کاربران ایرانی خدمات ارائه می دهند، حساب معاملاتی خود را افتتاح نمایید. بروکر نیکس، بروکر معتبر رگوله و مستقر در کشور ترکیه سال هاست که بهترین خدمات با بهترین شرایط معاملاتی را در اختیار کاربران گرامی ایرانی قرار می دهد.

سخن پایانی

رگوله چیست؟؛ سوال محوری این مقاله که سعی کردیم به طور کامل به آن پاسخ دهیم. علاوه بر پاسخ رگوله چیست به مباحث دیگری همچون رگوله بروکر چیست و معرفی بروکرهای رگوله نیز پرداخته شد. حال که پاسخ پرسش رگوله چیست و اهمیت رگوله بودن بروکرها مشخص شد، احتمالا افتتاح حساب معاملاتی در فارکس و انجام معاملات پر سود برای بسیاری از شما راحت تر از قبل شده است. قبل از افتتاح حساب در هر بروکر فارکس ابتدا از رگوله بودن آن کارگزاری اطمینان حاصل کرده و سپس مشخصات و اطلاعات مورد نیاز را از نهاد رگوله کشوری که بروکر در آن واقع هست، دریافت کنید. بروکر نیکس، یک بروکر معتبر رگوله و آماده مشاوره و خدمت رسانی به کاربران فارکس در سراسر دنیا از جمله ایران است.

پیام بگذارید
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications