NYXbroker
نیکس فارکس

ورشکستگی در فارکس

دلایل شکست در بازار فارکس

ورشکستگی در فارکس چیست ؟ در این مقاله قصد داریم تا در خصوص عوامل مؤثر ورشکستگی در فارکس، چگونگی جلوگیری از ضررهای بازار فارکس و شناخت بزرگترین ریسک های بازار فارکس صحبت کرده و چشم انداز وسیع تری نسبت به این بازاربزرگ جهانی پیدا کنیم تا از هر آنچه باعث ورشکستگی در فارکس می شود جلوگیری به عمل آوریم . همچنین شما می توانید با مراجعه به وب سایت بروکر نیکس از سایر اطلاعات مرتبط با بازار جهانی فارکس بهره مند شوید .

افراد حقیقی و غیر حقیقی اعم از شرکتهای تجاری، کارخانجات، بانکها، موسسات مالی و تجارتهای آنلاین قطعاً در یک دوره از فعالیت خود با رکود یا شکست مواجه بوده بدان معنا که قادر به سودآوری، ایجاد نقدینگی و تامین هزینه های جاری خود نمی باشند. استراتژی شرکتها در مقابله با این شرایط متفاوت است. بعضی از آنها از گردانه تجارت خارج می شوند، بعضی ها با شرکتهای دیگر تلفیق شده و در غالب استراتژی آنها به کار خود ادامه می دهند، بعضی با بستن دفاتر خود در نقاط مختلف با تمرکز در یک نقطه به فعالیت خود ادامه می دهند .

فهرست مطالب

ورشکستگی چیست؟

بزرگترین ضررهای بازار فارکس

عوامل مؤثر ورشکستگی در فارکس

چه زمانی وارد بازار فارکس نشویم؟

چرا معامله گران در فارکس ضرر می کنند؟

چگونه در فارکس ضرر نکنیم؟

ورشکستگی چیست؟

ورشکستگی شامل یک سری مراحل اداری و قانونی است که باید در خصوص یک واحد تجاری یا یک فرد که قادر به پرداخت معوقات خود نمی باشد، اجرا شود. کلیه داراییهای فرد مقروض توسط مقام ذیصلاح ارزش گذاری شده و می توان از این داراییها به عنوان بازپرداخت بخشی از پرداختی های معوق آن فرد یا واحد تجاری استفاده نمود. ورشکستگی می تواند منجر به شروع دوباره یک کسب و کار شود اما اثر آن بر اعتبار تجاری فرد حداقل به مدت چندین سال ماندگار خواهد بود. به همین دلیل می بایست اعلام ورشکستگی  به عنوان آخرین گزینه برای حل مشکلات مالی مورد انتخاب قرار گیرد. ورشکستگی در فارکس نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. پس در ادامه برای توضیحات در خصوص ضررهای بازار فارکس همراه ما باشید.

بزرگترین ضررهای بازار فارکس

با وجود تعداد بیشمار سرمایه گذاران و معامله گران در بازار فارکس به عنوان بزرگترین بازار معاملات ارز جهان، تعداد افراد موفق در این بازار در مقایسه با کل معامله گران بسیار کمتر می باشد و ورشکستگی در فارکس اجتناب ناپذیر است. بعضی ها این بازار را “غرب وحشی” بازار تجارت جهانی می نامند.

یکی از بزرگترین ریسک های بازار فارکس ناشی از سرعت و تغییرات بعضاً غیر قابل پیش بینی این بازار است. یعنی به همان سرعت که می توان در یک معامله موفق بود به همان سرعت نیز می توان بازنده بود. ارزش ارزها در بازار جهانی فارکس بصورت لحظه ای در حال تغییر است بنابراین پیش بینی دقیق آنچه در بازار خواهد گذشت و دانستن این مطلب که سرمایه گذاری بهتر در کدام معامله است بسیار مشکل بوده و می تواند برای معامله گر با ضرر همراه باشد.

اگرچه بازار فارکس بصورت شبانه روزی فعال است اما از آنجایی که معامله گر قادر به کنترل مسیر حرکت بازار طی 24 ساعت شبانه روز نمی باشد، بنابراین از دست دادن بخشی از اطلاعات طی ساعت شب می تواند او را از مسیر اصلی انجام معاملات خارج کند.

از دیگر ضررهای بازار فارکس می تواند ریسک انتخاب یک کارگزار کم تجربه برای همراهی شما در معاملات تجاری باشد. در واقع خطر اصلی این است که بسیاری از افراد سودجو در بیرون از این بازار منتظر دزدیدن هویت، سرمایه و اطلاعات مالی شما هستند. مهم آن است که شما با دقت و زیرکی، کارگزاری شناخته شده، با تجربه و امین را انتخاب نمایید.

عوامل مؤثر ورشکستگی در فارکس

بعضی اشتباهات در معاملات آنلاین می تواند مانع دستیابی معامله گر به اهداف سرمایه گذاری می شود. در زیر به بررسی عواملی که می تواند در شکست یا ورشکستگی در فارکس تأثیر بگذارد می پردازیم.

  • از بزرگترین ریسک های بازار فارکس برای یک معامله گر دخالت احساسات او در تصمیم گیری های تجاری اوست.  یک معامله گر موفق علاوه بر موفقیت های تجاری بعضاً با شکست نیز مواجه شده است اما شکست های پی در پی می تواند از نظر روحی فرد را آسیب پذیر ساخته و شکیبایی و اعتماد به نفس او را در مرحله تصمیم گیری و انجام معاملات تجاری خدشه دار می سازد. ترس از باختن و طمع برای کسب درآمد بیشتر می تواند منجر به خطا و ورشکستگی در فارکس شود.

 

  • فرد معامله گر می بایست برای خود طرح یا فکر و برنامه تجاری داشته باشد زیرا که بدون داشتن چارچوب فکری برای آنچه قرار است معامله کنیم قطعاً به سمت شکست هدایت می شویم. معامله گر موفق می بایست مدیریت ریسک و طرحی برای بازگشت سرمایه خود داشته باشد. همچنانکه داشتن یک استراتژی تجاری از اشتباهات معاملاتی جلوگیری خواهد کرد.

 

  • پیش از شروع به کار بازار و ورود به بازار فارکس و همچنین جهت کاهش ریسک معاملاتی بهتر است با تجزیه و تحلیل بازار معاملاتی خود و پیش بینی حرکتهای لازم میزان موفقیت خود در معاملات را افزایش دهید. بازار پویای معاملات ارزی جهانی ثابت نمی ماند. آنچه می تواند عامل ورشکستگی در فارکس را فراهم سازد عدم سازگاری معامله گر با تغییرات بازار و عدم تغییر استراتژیهای تجاری وی همگام با نوسانات بازار است.

 

  • عدم آگاهی از نحوه مدیریت منابع مالی و مدیریت ریسک پایین می تواند مقدمات شکست در این بازار معاملات جهانی را فراهم سازد. در واقع معامله گر موفق  تنها بخشی از دارایی خود را برای معاملات پرخطر اختصاص داده و بقیه را در حوزه های امن دیگری سرمایه گذاری و استفاده می کند.

 

  • ورشکستگی در فارکس می تواند ناشی از عدم همخوانی حجم معاملات معامله گر با میزان سرمایه او باشد. یعنی او می خواهد با سرمایه ای کم، حجم وسیعی از معاملات را کنترل نماید. این مسأله میزان ریسک معاملاتی و احتمال ورشکستگی در فارکس را افزایش می دهد چرا که این سیستم مازاد سرمایه درخواستی شما را بصورت وام دراختیارتان قرار می دهد و چنانچه معامله برخلاف انتظارتان پیش روند متضرر خواهید شد.

بهترین و ساده ترین راه برای جلوگیری از ورشکستگی در فارکس، ارتباط با یک کارگزار حرفه ای است تا قوانین این بازار جهانی را به شما آموزش دهد.

چه زمانی وارد بازار فارکس نشویم؟

–          بلافاصله قبل و بعد از انتشار اطلاعیه های مهم زمان مناسبی برای ورود به بازار نیست : در حقیقت این نوسان قیمت هاست که معاملات تجاری را شکل می دهد. بازار راکد هیچگاه سودآور نمی باشد.قطعاً شاهد بوده اید که چگونه افزایش نوسانات بازار می تواند منجر به سود معقول در فارکس شود. اما معامله در چنین زمانی با ریسک بالا نیز همراه است چرا که با انتشار یک اطلاعیه، بازار دچار نوسانات آنی شده و نتیجه بعدی آن مشخص نمی باشد. پس این امر می تواند بستری مناسب برای ورشکستگی در فارکس را فراهم سازد.

–          اولین و آخرین روز هفته زمان مناسبی برای ورود به بازار نمی باشد: 24 ساعت اول هفته در بازارهای معاملاتی معمولاً با روند کندی همراه خواهد بود. چرا که معامله گران پس از 48 ساعت استراحت مجدد وارد بازار شده اند. این در واقع زمانی است که بازار مشغول پیدا کردن مسیر حرکت خود است. از طرف دیگر معامله گران در 24 ساعت پایانی هفته، یعنی در روز جمعه معمولاً به سمت اتمام نقدینگی پیش می روند.

–          زمانی که از لحاظ روانی شرایط مساعدی ندارید وارد بازار نشوید: ورود به بازار تجارتهای آنلاین بویژه بازار جهانی فارکس، نیازمند تمرکز فکری است و می بایست با کنترل بر احساسات خود بتوانید وارد این جریان تجاری شوید. پس برای کنترل ورشکستگی در فارکس این عامل را نیز مد نظر داشته باشید.

آگاهی از زمان مناسب برای انجام معاملات آنلاین نکته بسیار حائز اهمیتی است زیرا که در حفظ سرمایه شما تأثیر گذار می باشد. آیا شما تجربه ای از زمان انجام معاملات آنلاین دارید؟

چرا معامله گران در فارکس ضرر می کنند؟

از جمله دلایل رایجی که منجر به ضرر معامله گران شده و ورشکستگی در فارکس را به همراه خواهد داشت، می توان به موارد زیر اشاره کرد. حال ببینیم چه کسانی ضرر می کنند؟

  •  اگر با سرمایه ای اندک وارد این بازار جهانی شده و با انجام معاملات پی در پی انتظار دریافت سودی هنگفت درمدت زمانی کوتاه را داشته باشید، قطعاً با یک فاجعه مواجه می شوید و این امر می تواند علت ضرر در فارکس باشد.
  •  کلید اصلی ماندگاری در بازار جهانی مدیریت ریسک است. پس بهتر است هدف شما در وهله اول حفظ سرمایه اولیه و سپس رسیدن به سودآوری باشد. یعنی می بایست تا حد امکان ریسک معاملات خود را کاهش دهید در غیر اینصورت ضرر مالی در انتظار شما خواهد بود.
  •   تصمیم گیری نادرست در زمان انجام معاملات می تواند عامل  ورشکستگی و علت ضرر در فارکس شود. ممکن است گاهی معاملات شما به سرعت به سوددهی نرسد و شما از تصمیم خود انصراف بدهید با این تفکر که مسیر درستی را انتخاب نکرده اید. اما با بستن آن معامله متوجه می شوید که بازار به روند قبلی خود بازگشته و شما مجدد متضرر شده اید. انجام معاملات پی در پی و یا گاه به گاه یکی دیگر از دلایلی است که می تواند به ضرر معامله گران تمام شود. انجام معاملات بصورت پشت سر هم و بدون وقفه می تواند ناشی از تمایل به سودآوری ، اعتیاد به معامله در بازارهایی آنلاین و داشتن سرمایه اندک جهت انجام معاملات تجاری باشد. هر کدام به نحوی می تواند به معامله گر در انجام معاملات خود ضرر رسانده و عامل ورشکستگی در فارکس باشد. چنانچه در معاملات خود موفق نبوده اید برای جبران ضرر در فارکس موارد فوق را مد نظر داشته باشید.

چگونه در فارکس ضرر نکنیم؟

استراتژی های متفاوتی برای رسیدن به سود، جلوگیری از ضررهای مالی، کنترل ورشکستگی در فارکس و همچنین جبران ضرر در فارکس وجود دارد اما در اینجا به بیان 7 مورد از مهمترین آنها می پردازیم:

  • انتخاب یک استراتژی باثبات تجاری : برای جلوگیری از ورشکستگی در فارکس، ابتدا نوع معامله تجاری خود را انتخاب کنید یعنی بعنوان مثال بعضی معاملات در پایان روز بسته شده و بعضی دیگر می تواند تا چند هفته باز بماند، حال شما کدامیک را انتخاب می کنید؟  برای رسیدن به این انتخاب بهتر است استراتژی تجاری خود را با توجه به روش تحلیلی بکار گرفته شده به هنگام انجام معاملات، مشخص کنید و حتی می توانید حد ضرر در فارکس را نیز تعیین کنید. بهتر است قبل از شروع معامله حد ضرر در فارکس را تعیین کنید. برای اطلاع از نحوه انجام آن می توانید از بروکر خود اطلاعات لازم را نیز دریافت نمایید.

  •   هدف گذاری واقع بینانه برای رسیدن به سود معقول در فارکس : نوسانات روزانه قیمت ارزهای تجاری بسیار متفاوت هستند بدین شرح که هدف گذاری برای رسیدن به سود روزانه در صورت نوسانات کم بازار، چندان واقعی نخواهد بود.

  •   پرهیز از بکارگیری اهرم معاملاتی (Leverage) : اهرم معاملاتی فارکس در واقع مفهومی معادل وامهای بانکی می باشد و اغلب آن را شمشیر دولبه می نامند چرا که می تواند منجر به ضرری جبران ناپذیرو نیز ورشکستگی در فارکس شود و یا بالعکس باعث کسب سود چند برابری شود، در نتیجه تا تسلط کافی به مدیریت سرمایه پیدا نکرده اید از لوریج پایین تر استفاده نمایید .

  • بیشتر از 5% سرمایه خود را در هر یک از معاملات تجاری سرمایه گذاری نکنیم: در واقع این امر  قسمتی از استراتژی مدیریت ریسک می باشد. زیرا عدم مدیریت درست سرمایه می تواند ضرر جبران ناپذیری برای معامله گر به همراه آورد.

  •   انجام منظم تحقیقات بنیادی : اطلاع از آخرین اخبار اقتصادی و تجاری جهان و تحلیل های به روز بازار می تواند از ضررهای مالی جلوگیری کرده و حتی به جبران ضرر در فارکس بپردازد. بدین ترتیب که اخبار لحظه ای از قیمت ارزهای بین المللی، آمار سود ناخالص داخلی، شاخص قیمت مصرف کننده، نرخ بیکاری و سایر اطلاعات مهم مورد نیاز جهت انجام تحلیل بنیادی می تواند چشم اندازی از وضعیت معاملات را به روی شما بگشاید.

    حال با توجه به نکات بالا می توان گفت که در بازار جهانی فارکس چه کسانی ضرر می کنند و چگونه می توان مانع ضررهای مالی فارکس شد.

سخن پایانی

با توجه به توضیحات فوق در خصوص ورشکستگی در فارکس، ممکن است سوالاتی در ذهن شما ایجاد گردد از جمله آنکه آیا حضور در بازار جهانی فارکس می تواند شما را به ثروت برساند؟ علت ضرر در فارکس چیست؟ چه کسانی ضرر می کنند؟ آیا می توانید استراتژی مناسب برای مدیریت سرمایه خود و جلوگیری از ورشکستگی در فارکس تعیین کنید؟ آیا از عوامل مؤثر در کنترل ورشکستگی در فارکس اطلاع دارید؟ بازار جهانی فارکس برای متوسط معامله گران در این بازار نه تنها راهی آسان برای ثروتمند شدن به حساب نمی آید بلکه مسیری سنگلاخ با پیچ و خم های فراوان است که هم می تواند منجر به سود معقول در فارکس و هم ضرر مالی جبران ناپذیر گردد. شما می توانید مسیر تجاری خود را با بهره گیری از دانش تجاری و تجربه متخصصان بروکر نیکس به راحتی انتخاب نمایید.

پیام بگذارید
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications