NYXbroker
نیکس فارکس

شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت

در صورت شکسته شدن خطوط مقاومت و حمایت چه اتفاقی می افتد ؟

شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت به چه معناست؟ کاربرد اندیکاتور خطوط حمایت و مقاومت در کجاست؟ چقدر با مفاهیم پایه ایی در فارکس آشنا هستید؟ در این مقاله که به همت تیم تحلیلی بروکر نیکس به نگارش در آمده است قصد داریم در خصوص شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت با شما سخن بگوییم. دو مفهوم کاربردی و بسیار مهم که آموختن و بکاربردنش در انجام معاملات موفق کمک زیادی به معامله گران می نماید. با ما همراه باشید تا شما را با دو تا از جذاب ترین مفاهیم در بازار فارکس یعنی شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت آشنا سازیم. در این مقاله، حول موارد زیر صحبت خواهیم کرد:
بررسی خطوط حمایت و مقاومت در فارکس
چگونگی خطوط حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو
تعریف خطوط حمایت و مقاومت داینامیک و استاتیک
چگونگی خطوط حمایت و مقاومت ایچیموکو
اندیکاتور خطوط حمایت و مقاومت چه می کند؟
بررسی انواع خطوط حمایت و مقاومت

فهرست مطالب

شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت به چه مفهومی می باشد؟

وقتی یک خط پشتیبانی شکسته شود چه اتفاقی می افتد؟

چگونه می دانید که حمایت یا مقاومت شکسته شده است؟

وقتی یک سهم از مقاومت عبور می کند چه اتفاقی می افتد؟

چگونه شکست حمایت و مقاومت را معامله می کنید؟

شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت به چه مفهومی می باشد؟

 

در آغاز ببینیم که شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت در فارکس، مفهومش چیست؟  در مقالات گذشته ای که در بخش آموزش وب سایت بروکر نیکس قرار داده شده، در مورد سطوح حمایت و مقاومت و همینطور نحوه تشخیص آنها بسیار صحبت شده است.

اما این را باید متذکر شد که استفاده از وضعیت شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت در تحلیل تکنیکال بسیار کاربرد دارد.

انواع خطوط حمایت و مقاومت، به عنوان نقاط پوزیشن گیری برای درصد بالایی از تریدرها جهت انجام خرید و فروش استفاده می شود، البته باید گفت که ارزش تمام انواع خطوط حمایت و مقاومت یکسان نیست. برخی ضعیف تر و برخی دیگر قوی تر هستند.

هرچه قیمت بیشتر با سطح حمایت و مقاومت برخورد نماید، احتمال شکست بالاتر می باشد و تعداد تماس بالا نشان از تمایل بیشتر خریداران و فروشندگان به شکست این خطوط می باشد.  

  برای آنکه بتوانیم شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت را به موقع تشخیص دهیم و قادر به استفاده درست از آنها باشیم، باید آنها را خوب شناسایی و ترسیم کنیم. 

برای آشنایی با این خطوط  پیشنهاد میکنیم به مقاله سطوح مقاومت و حمایت در وبسایت بروکر نیکس مراجعه کرده و آنها را مطالعه نمایید.

 خطوط حمایت و مقاومت در شکل زیر به خوبی مشاهده می شود. (نوع خطوط افقی است)   

 

شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت

اما برگردیم به بحث اصلی خودمان یعنی شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت در صورتی که قیمت برای دو بار متوالی نتوانسته باشد سطح مقاومت را بشکند، در حرکت بعدی پیش فرض بر این است که باز هم قیمت سطح مقاومت را نخواهد شکست. اما اگر بنا به هر دلیلی این سطح شکسته شد چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در ادامه به آن خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت

 

وقتی یک خط پشتیبانی شکسته شود چه اتفاقی می افتد؟

 

در ادامه بررسی مبحث شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت ببینیم که چنانچه سطح پشتیبانی شکسته شود، چه می شود؟ و در چه صورتی این سطح را شکسته شده فرض می کنیم؟

وجود یک کندل به اضافه یک مومنتوم قوی نشان از حجم زیاد برای خرید می باشد که این وضعیت میتواند سطح مقاومت را به سمت بالا برده و از آن عبور نماید که به آن اصطلاحا   BOB گفته می شود (Break Out Bar). در صورتی که کندل در سوی دیگر سطح شکست بسته شود و با تثبیت کندل دوم در سوی دیگر سطح، حالت COB پیش می آید که مخفف Confirmation Of Breakout می باشد و در ابتدای کندل سوم قادر به این نتیجه گیری خواهیم بود که می توانیم اقدام به خرید نماییم. در شکل زیر سطوح مقاومت(Resistance level)  و همینطور کندل Breakout به خوبی نشان داده شده است.

 

وقتی یک خط پشتیبانی شکسته شود البته شایان ذکر می باشد که کندل دومی که نقش تایید کننده را بر عهده دارد نباید سطح شکست را لمس نماید. اگر سطح را لمس کرد باید به شکسته شدن سطح شک کرد.در ابتدای کندل سوم آن را شکسته شده فرض کرده و بر مبنای استراتژی که داریم اقدام به خرید نماییم.

 

 

 

 

چگونه می دانید که حمایت یا مقاومت شکسته شده است؟

در این بخش از مقاله شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت به یک سوال مهم خواهیم پرداخت و آن اینکه چگونه از شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت  اطمینان حاصل کنیم؟ 

و همینطور از کجا باید بدانیم که خطوط حمایت و مقاومت در فارکس شکسته شده تا بتوانیم تصمیم معاملاتی خود را درست و به موقع اتخاذ نماییم.

یکی از دلایلی که پرایس اکشن در قیاس با سایر روشها محبوب تریدرها می باشد این می باشد که است که به وسیله آن می توانم ببینیم که خریدارها و فروشندگان در کجا مخفی شده اند.

اما چگونه می توان اینکار را انجام داد؟ این کار با تایید پرایس اکشن انجام می شود. به بیان ساده، این یک الگوی شمعدان ژاپنی می باشد که حمایت یا مقاومت کلیدی را تایید می نماید.

در واقع، این منطقه را به نحوی رصد می کند که به ما نشان می دهد فروشندگان و خریداران در کجا قرار دارند.

اینگونه بگوییم که به مانند داشتن دید با اشعه ایکس می باشد. نگاه به پشت صحنه سفارشاتی که باعث به حرکت درآوردن بازار می شوند.

همان پرایس اکشنی که جهت یافتن سطوح کلیدی از آنها بهره می بریم، می‌تواند جهت تأیید نیز مورد استفاده قرار گیرد.

 

 

 

 

وقتی یک سهم از مقاومت عبور می کند چه اتفاقی می افتد؟

بعد از آنکه با مفهوم شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت آشنا شدیم، ببینیم که زمانی که وقتی یک سهم از مقاومت عبور می کند چه اتفاقی می افتد؟

هنگامی که یک ناحیه حمایت یا مقاومت مشخص  گردید، آن سطوح قیمتی را می توان به عنوان نقاط ورود و خروج به صورت بالقوه در معاملات مورد استفاده قرار داد.

چرا که هر وقت یک قیمت به نقطه Support یا Resistance می رسد، یکی از این دو اتفاق می افتد: یا از سطح حمایت یا مقاومت به عقب باز می گردد،  و یا سطح قیمت را نقض کرده و آن را می شکند و نفوذ می کند در واقع شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت اتفاق می افتد.

زمانی که  نمودار سهام را مشاهده می کنید، قادر خواهید بود که سطوح مقاومت را مشاهده نمایید. اوج گرفتنهای قبلی در نمودار سهام که با نزدیک شدن مجدد قیمت به آنها،این امکان وجود دارد که با فروختن روبرو شود، به این دلیل که سرمایه‌گذاران به این نتیجه می رسند که از آن بالاتر نمی رود. با این وجود، مقاومت همیشه مفهومش این نیست  که سهام مجددا پایین می‌آید. 

 

 

 

 

چگونه شکست حمایت و مقاومت را معامله می کنید؟

در بخش پایانی این مبحث، خواهیم دید که چطور می توانیم از شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت استفاده کرده و آنها را تبدیل به موقعیت معاملاتی سود ده نماییم. بگذارید اینگونه بگوییم که مهمترین گام شناسایی آن است.

اندیکاتور خطوط حمایت و مقاومت، می تواند به صورت خطوط حمایت و مقاومت ایچیموکو استفاده شود که بسیار قدرتمند ظاهر شوند که در تحلیل تکنیکال و دادن سیگنالهای ورود و خروج کمک کننده هستند. همچنین خطوط حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو نیز از جمله ابزارهای ترسیمی می باشد بسته به اینکه سطح در تایم های مختلف تغییر می کند یا خیر نامگذاری شده اند. چنانچه از قبل دارای سابقه تاریخی نباشد (داینامیک) و نقطه مقابلش استاتیک (دارای سابقه تاریخی و تکرار می باشد). 

اما در مورد نحوه معامله شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت،گفت که در واقع هر تریدر بر اساس استراتژی خاص خود از آنها استفاده می کند. باید مد نظر داشت که همواره شکست خطوط مقاومت و حمایت دارای اعتبار نمی باشد و ممکن است تنها یه جهش کوتاه و قابل برگشت به سطح  باشد! 

 در چنین مواقعی بهتر است صبر کنیم و یا بهتر آن است که معاملات را بالاتر از سطح مقاومت (Resistance) و پایینتر از سطح حمایت (support) انجام دهیم، به دلیل اینکه امکان دارد شکست غیر واقعی و کاذب باشد.   

 

 

 

 

سخن پایانی

شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت از جمله اتفاقات مهم در بازار میتواند باشد که در این مقاله به تفصیل به آن پرداخته شد. 

سطوح حمایت و مقاومت از جمله نقاط مهمی می باشند که در آن نیروهای عرضه و تقاضا یکدیگر را ملاقات می کنند. بررسی این سطوح توسط تحلیلگران فنی در زمان تعیین روانشناسی بازار و همچنین عرضه و تقاضا بسیار مهم می باشد. هر زمان که شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت  رخ می دهد، نیروهای عرضه و تقاضا که باعث بوجود آمدن این سطوح شده اند حرکت کرده‌اند و در نتیجه آن، احتمالاً سطوح جدیدی از حمایت و مقاومت ایجاد خواهد شد.

ما در این مقاله در مورد خطوط حمایت و مقاومت داینامیک و استاتیک سخن گفتیم همچنین خطوط حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو و خطوط حمایت و مقاومت ایچیموکو را مورد بررسی قرار دادیم.با امید به آنکه مطالب عنوان شده در خصوص شکسته شدن خطوط حمایت و مقاومت مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد . چنانچه تجربه ای در این زمینه دارید با ما به اشتراک گذارید. همچنین جهت دریافت مشاوره رایگان بروکر نیکس در زمینه بازار فارکس و ارزهای دیجیتال از طریق چت آنلاین و سایر راههای ارتباطی با ما تماس بگیرید.

نمایش نظرات (3)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications