NYXbroker
نیکس فارکس

طمع در فارکس

در بازارهای مالی طمع مساوی شکست است .

طمع در فارکس را می توان یکی از احساسات محرک فرد معامله گر به هنگام انجام یک معامله دانست. در واقعیت طمع دشمن واقعی در معاملات فارکس است. در کنار طمع در فارکس می توان ترس را نیز احساسی مخرب برای معامله در بازارهای مالی جهانی دانست. چرا که طمع تمایل بیش از حد معامله گر برای کسب سود بیشتر است و ترس در معامله گری حسی است که مانع پیشرفت وی شده چرا که فرد از بابت از دست دادن سرمایه خود بیش از حد می ترسد. بنابراین شما به عنوان یک معامله گر این موضوع را در ذهن خود نگه داشته و از تصمیم گیری های اشتباهی که انگیزه آن طمع است جداً خودداری کنید. هدف این مقاله این است که خوانندگان را با حس طمع در فارکس آشنا ساخته و از عواقب آن مطلع سازد.

فهرست مطالب

چه عواملی باعث حریص بودن فرد می شود؟

طمع در تجارت خوب است؟

تاثیر طمع بر معاملات فارکس

چگونه در تجارت فارکس بر حرص و طمع غلبه می کنید؟

چگونه از ترس و حرص در معامله استفاده کنیم؟

چه عواملی باعث حریص بودن فرد می شود؟

اکثر انسانها بویژه در بازارهای مالی نظیر فارکس می خواهند در کوتاهترین زمان ممکن به ثروت دست یابند و بازار سود ده می تواند مشوق آنها برای معاملات بیشتر شود و از طرفی حریص بودن افراد چشم آنها را به روی ریسک معاملات می بندد.

حس طمع در کنار موفقیت آن چیزی است که هر سرمایه گذاری آرزوی آن را دارد و موجب ترغیب وی خواهد شد. در صورت کنترل نکردن باعث میشود در ادامه مسیر  نتیجه معکوس داشته باشد. از طرف دیگر حس طمع در فارکس برای معامله گر یا سرمایه گذار، با دیدن اینکه دیگران در این بازارها پول سازی می کنند بیشتر می شود. بنابراین می خواهند پیش از آنکه شانس خود را از دست بدهند اقدام کنند.

در حقیقت تمایل شدید درونی برای کسب ثروت و به دنبال آن هر اقدام مهاجمانه ای که موجب رضایت معامله گر شود می تواند تعریفی از حریص بودن ارائه دهد.

طمع در تجارت خوب است؟

شاید بتوان اینگونه توجیه کرد که در صورت نبود نشانه ای از طمع یا انگیزه ای طمع گونه، افراد قادر به دست یابی به بسیاری از خواسته های خود نمی باشند اما در اصل می بایست این حس طمع را تحت کنترل درآورد تا فرد را به ورطه نابودی نکشاند و موجب ورشکستگی معامله گر در بازار فارکس نشود.

 افرادی که حس طمع در فارکس را تجربه می کنند شاید از آن مطلع نباشند. به نظر آنها این حرکتها کاملاً عادی و منطقی هستند. اما در واقع حس طمع در فارکس می تواند موجب بیمار شدن و آلودگی معاملات فارکس شود. این گونه افراد موفقیت هایی که به دست آورنده اند را نمی بینند. آنها نمی دانند که چه زمان به خود “خسته نباشید” بگویند و دست از معامله بکشند یا بگویند ” برای امروز کافی است، فردا ادامه می دهم”.

آنها می خواهند به هر قیمتی و بطور مداوم رشد کنند. به عبارتی آنها معامله در فارکس را با قمار اشتباه گرفته اند و نمی فهمند که برای موفقیت در این بازار می بایست حرکت ها سنجیده شده باشند. با اینحال اگر بخواهیم خوب یا بد بودن طمع در فارکس را بررسی کنیم، جواب کوتاه این است که خیر، طمع در تجارت خوب نیست. در واقع طمع را می توان مانعی دانست که شانس رسیدن به موفقیت را از معامله گر می گیرد.

اما از طرف دیگر افرادی هم هستند که معتقدند در بعضی شرایط داشتن حس طمع در فارکس لازم است. بدان معنا که به هنگام مساعد بودن شرایط بازار می بایست بر این موج سوار شده و بتازند. البته اینها در صورتی است که بدانید در کجا می بایست از این موج پیاده شوید چرا که ممکن است شما را به اعماق دریا بکشاند.

تاثیر طمع بر معاملات فارکس

در زیر به نمونه های تاثیر طمع در فارکس و اشتباهات معامله گران که ناشی از طمع بیش از حد برای انجام یک معامله می باشد می پردازیم:

ریسک به میزان بیشتر از سرمایه که در نهایت معامله گر را دچار ضرر و زیان عظیمی خواهد کرد.

باقی ماندن برای مدت طولانی در یک پوزیشن معاملاتی که ضرر داده است به امید آنکه بازار معاملاتی به نفع آنها بچرخد.

بازار معاملاتی فارکس را به چشم معامله ای که یک شبه آنها را به ثروت می رساند نگاه کنند و انتظارات غیر واقعی از معاملات خود در این بازار داشته باشند.

  بدون داشتن اطلاعات و تجربه لازم و درک واقعی از این بازار جهانی به معامله در آن بپردازند.

زمانی که ذهن معامله گر با طمع آلوده می شود، دیگر نمی تواند به نتایج اعمال خود به درستی فکر کند و همین عامل موجب ضعف روحی وی خواهد شد و حتی او را از ادامه راه منصرف خواهد کرد. اما حس طمع در فارکس در بسیاری از معامله گران حتی افراد با تجربه تر نیز وجود دارد.

چگونه در تجارت فارکس بر حرص و طمع غلبه می کنید؟

از لحاظ روانشناسی معامله گری، حرص و ترس در معامله گری از عوامل موثر بر بازار فارکس می باشند. بسیاری معامله گران سعی می کنند با استفاده از لوریج فارکس، با سرمایه بیشتر در معاملات شرکت کرده به امید آنکه سود بیشتری کسب کنند.

باید توجه داشت که قبل از انجام چنین کاری لازم است که یک برنامه دقیق برای مدیریت ریسک معاملات خود داشته باشید. با مدیریت ریسک صحیح می توانید از میزان دخالت انگیزه طمع گونه خود در معاملات بکاهید. بطور کلی داشتن استراتژی های دقیق معاملاتی و مدیریت ریسک در کنار تسلط بر بازار می توانند موجبات غلبه بر حرص و طمع در فارکس را فراهم سازند.

یکی از اشتباهات اصلی که ناشی از حس طمع در فارکس برای معامله گران و بویژه افراد تازه وارد به این بازار می باشد این است که آنها می خواهند یک شبه سود کنند و به سراغ معامله بعدی بروند. به این ترتیب بعد از عبور از چندین معامله با سرمایه صفر شده خود روبرو می شوند. هر چقدر کمتر به مراحل و نحوه اجرای معاملات توجه شده و تنها به سود معاملات اهمیت داده شود، باخت معاملاتی نیز زودتر به سراغ معامله گر می آید.

اینکه آیا طمع در فارکس به سراغ معامله گر آمده است یا خیر را می توان با داشتن یک برنامه روزانه معاملاتی مشخص کرد. در واقع این برنامه معاملاتی به معامله گر کمک کرده تا حرکت خود در بازار را کنترل کنند و در صورت اشتباه با طرح برنامه ای دیگر از تکرار آن اشتباه جلوگیری کند. اگر این رویه ادامه یابد قطعاً حس طمع را از خود دور خواهد کرد.

چگونه از ترس و حرص در معامله استفاده کنیم؟

ترس در معامله گری و طمع در فارکس می توانند موجب بروز واکنش های بیش از اندازه در معامله گر شود بدان معنا که او اقدام به خرید با قیمتی بیش از قیمت واقعی بازار می کند. در این میان استفاده از استراتژی هایی نظیر استراتژی معکوس یا contrarian strategy معقولانه است چرا که خرید شما زمانی خواهد بود که دیگران دچار ترس از وضعیت بازار هستند.

پس آنچه دیگران برای فروش گذاشته اند را به قیمت پایین می خرید. ترس در معامله گری، تقاضا در بازار را افزایش می دهد و به این ترتیب گزینه های قیمت نیز بیشتر می شوند. از طرف دیگر حس ترس، معامله گر را از انجام معامله منصرف می کند اما این درست زمانی است که او باید با معاملات کوچک وارد بازار شود.

در کنار آن حس طمعی که مرزها را رد نکند حتی برای انجام معاملات لازم نیز می باشد چون در غیر اینصورت فرد اصلاً وارد معامله نمی شود. اما طمع به معنای کسب سود با تکیه بر استراتژی از پیش تعیین شده مد نظر است.

کتاب های مختلفی در زمینه روانشناسی معامله گری نوشته شده اند که می توانند راهنمای معامله گران در بازارهای مختلف مالی باشند. بهترین کتاب روانشناسی معامله گری تنها یک کتاب نیست. ما در اینجا به معرفی چند نمونه از برترین کتاب های روانشناسی معامله گری می پردازیم.

Trading in the zone نوشته مارک داگلاس: نویسنده در این کتاب به ارائه یک نقشه راه برای مقابله با مشکلات بر سر راه معامله گران می پردازد.

Market Wizards نوشته جک شوآگر: این کتاب بصورت سری کتاب های مبتنی بر روانشناسی معامله گری عرضه شده است.

   The Irresistible Pull of Irrational Bahaviour : نوشته اوری و روم برافمن : این کتاب به بررسی مشکلاتی که معامله گران با آن دست و پنجه نرم کرده اما قدرت جلوگیری از وقوع آن را ندارند می پردازد.

سخن پایانی

طمع در فارکس همانطور که در طول این مقاله به آن پرداختیم یکی از خطرناک ترین احساساتی است که می تواند معامله گر را دچار مشکل نماید. حس طمع در فارکس نمیتواند به هیچ وجه موفقیت مداوم را برای معامله گر در بازار فارکس بدست آورد . چنانچه او بر مهارت ها و استراتژی های تجاری اش تمرکز کرده و دانش کافی از بازار ارز فارکس را داشته باشد می تواند بدون ترس از دست دادن سرمایه اش به کسب سود در بازار فارکس بپردازد. بنابراین دنبال کردن تصمیم گیریها و استراتژی های صحیح سرمایه گذاری و کنترل احساسات بویژه حس ترس و طمع در فارکس در زمان انجام معاملات لازمه سرمایه گذاری موفق می باشد.
چنانچه شما نیز قصد شروع معامله در این بازار بزرگ جهانی را دارید می توانید از مشاوره با متخصصان خبره بروکر نیکس در این زمینه بهره ببرید.

پیام بگذارید
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications