NYXbroker
نیکس فارکس

7 گام استراتژی معاملاتی

برای داشتن استراتژی در معاملات خود باید چه کاری انجام دهیم ؟

7 گام استراتژی معاملاتی چیست؟ آیا می دانید ایمن ترین استراتژی کدام است؟
برای تبدیل شدن به یک معامله گر موفق، باید دارای یک استراتژی تجاری موفق و تست شده باشید. شاید برای معامله گرانی که در ابتدای راه هستند، این موضوع که از کجا باید شروع کنند برایشان قدری سخت باشد. خوشبختانه خبر خوبی برایتان داریم و آن اینکه ما برای شما در این مقاله، که بروکر نیکس تقدیم شما خوبان می کند یک راهنمای کامل شامل بررسی در خصوص 7 گام استراتژی معاملاتی را به شما عزیزان ارائه می دهیم.
استراتژی معاملاتی را می توان یک مجموعه از قوانینی دانست که از پیش تعریف شده است که جهت مشخص کردن زمان و همینطور چگونگی ورود و خروج یک تریدر به بازار مالی می باشد. برای درک بهتر از 7 گام استراتژی معاملاتی تا پایان همراه ما باشید.

فهرست مطالب

چگونه یک استراتژی تجاری ایجاد می کنید؟

موفق ترین استراتژی معاملاتی چیست؟

چند استراتژی اساسی معاملاتی چیست؟

چگونه یک استراتژی معاملاتی روزانه ایجاد می کنید؟

یک معامله گر باید چند استراتژی داشته باشد؟

چگونه یک استراتژی تجاری ایجاد می کنید؟

 

در بررسی اولین گام از 7 گام استراتژی معاملاتی ببینیم که چطور یک استراتژی تجاری ایجاد نماییم؟ در واقع  استراتژی تجاری شامل  یک برنامه بلند مدت می باشد  که شما برای کسب و کار  خود ایجاد میکنید تا به وضعیت مطلوب و همینطور آینده ای که برای خود و بیزینس خود متصور هستید دست یابید.

 یک استراتژی موفق و ایمن ترین استراتژی باید شامل اهداف و همینطور مقاصد شرکت شما می باشد. انواع محصولات و خدماتی است که قصد دارید آن را بسازید و مشتریانی که می خواهید محصولات خود را به آنها بفروشید و همچنین بازارهایی که برای کسب سود در آنها فعالیت  می کنید.  اولین گام  7 گام استراتژی معاملاتی، انتخاب بازار مناسب شماست. 

 به بیانی ساده و قابل درک یک استراتژی موفق  به مجموعه ای از قوانینی اطلاق می شود که از پیش تعریف شده اند و هدف از آنها تعیین زمان ، نقطه ورود  و خروج به یک معامله برای  یک معامله گر بازار مالی می باشد. در ادامه بیشتر از 7 گام استراتژی معاملاتی خواهیم گفت تا با هم  به یک اجماع در خصوص ایمن ترین استراتژی دست یابیم.

 

 

 

 

موفق ترین استراتژی معاملاتی چیست؟

 

در بررسی  7 گام استراتژی معاملاتی به دومین گام می پردازیم. برای داشتن  یک استراتژی موفق  باید روش و شیوه تجاری خود را انتخاب نمایید که این امر تا حدود زیادی با تایم فریمی که شما قصد معامله در آن را دارید ارتباط دارد و تعیین می گردد. باید بدانید که چه نوع سبک معاملاتی برای شما خوب است و شما را خسته نمی کند.

آیا از اینکه تمام وقت در مقابل نرم افزار معاملاتی خود بنشینید و به دفعات به کار ترید مشغول باشید خوشحال هستید؟  اگر پاسخ شما به این سوال مثبت است پس شیوه اسکالپ مناسب شما می باشد.

شاید هم شما از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارند به صورت پاره وقت  معامله کنید، در این صورت شیوه معاملات نوسانی مناسب شما می باشد. نکته مهمی که جا دارد در اینجا به آن اشاره کنیم تایمی است که قصد دارید به معاملات خود اختصاص دهید.

مقدار زمانی که قصد دارید برای معاملات اختصاص دهید، عامل بسیار مهمی در ایجاد یک استراتژی معاملاتی است. 

 

 

 

چند استراتژی اساسی معاملاتی چیست؟

 

در ادامه بررسی 7 گام استراتژی معاملاتی گام سوم و چهارم را با هم بررسی می نماییم. آیا تا به حال با خود اندیشیده اید که چرا برخی از شرکت ها موفق هستند و عملکرد بهتری نسبت به سایرین دارند؟  ویا چرا شکست دادن بعضی ها بسیار سخت است و برخی دیگر خیر؟ خوب، پاسخ این است که اگر یک شرکت می خواهد در صحنه رقابتی باقی بماند، باید  دارای یک استراتژی موفق و جوابگو باشند.

راز موفقیت شرکت هایی مانند آمازون آنهم برای سالها این بوده که استراتژی آنها به چشم انداز آنها گره خورده!

استراتژی یک برنامه بلند مدت می باشد. یک استراتژی شامل اهداف و مقاصد شرکت شما، نوع محصولات و یا خدماتی است که قصد دارید آن را ارائه دهید.در این بخش ، سومین و چهارمین گام  از 7 گام استراتژی معاملاتی را با هم بررسی می کنیم.

سومین گام از 7 گام استراتژی معاملاتی  به نوع تحلیلی می پردازد  که شما در استراتژی خود استفاده میکنید.  تحلیل بنیادی بر اساس اخبار منتشر شده و یا تحلیل تکنیکال که بر مبنای چارت و نمودار انجام می شود.

موفق ترین استراتژی های معاملاتی معمولاً از ترکیبی از این دو استفاده می کنند.

چهارمین گام از 7 گام استراتژی معاملاتی این را می گوید که  برای ورود به بازار باید برنامه ریزی نمایید. ورود به بازار در واقع قلب استراتژی معاملاتی می باشد. اینکه شما بدانید در کجا و چه زمانی وارد بازار شوید و اینکه چه زمانی از بازار خارج شوید  پنجمین گام از 7 گام استراتژی معاملاتی را تشکیل می دهد و کمک زیادی به انجام یک ترید موفق می کند. 

در ادامه باز هم در مورد 7 گام استراتژی معاملاتی بیشتر خواهیم گفت همراه ما باشید.

 

 

 

 

چگونه یک استراتژی معاملاتی روزانه ایجاد می کنید؟

 

با مقاله  7 گام استراتژی معاملاتی در خدمت شما عزیزان خواننده هستیم در زمان شروع معاملات روزانه نکات زیادی وجود دارد که باید از آنها با اطلاع شویم. نکاتی که  به شما کمک می کند مطمئن شوید که ایمن ترین استراتژی را در پیش گرفته اید اینکه یک پلان معاملاتی برای خود داشته باشید که قابل اجرا کردن باشد و بدانید که چگونه ریسک خود را مدیریت کنید و قبل از آنکه به گونه ای واقعی معامله کنید بارها و بارها متدهای خود را تست کنید. در پایان هر ماه برنامه خود را مرور کنید و ببینید که چقدر پیشرفت داشته اید. و نکه مهم دیگر آنکه به خود و راهی که در آن هستید ایمان و باور داشته باشید.

 اما ببینیم که ششمین گام از 7 گام استراتژی معاملاتی  به چه اشاره دارد؟ بک تست: زمانی که ساخت یک استراتژی معاملاتی به اتمام رسید بسیار مهم است که آن را بک تست نمایید. اما یک تست چیست؟ بک تست روشی موثر جهت دریافت ایده ای می باشد که استراتژی معاملاتی شما تا چه حد در بازارهای زنده موثر و نتیجه بخش خواهد بود. 

 

 

 

 

یک معامله گر باید چند استراتژی داشته باشد؟

 

داشتن یک استراتژی معاملاتی برای هر معامله گر، چه حرفه ای و چه تازه کار ضرورت دارد . معامله گرانی که به خواست و میل خود و هرگونه که بخواهند وارد بازارهای مالی می شوند و هر زمان که بخواهند از آن خارج میشوند، بدون اینکه فهرست و لیستی از شرایط و قوانین برای انجام این کار داشته باشند، بسیار دور از ذهن می باشد که هرگز  بتوانند موفق شوند.

می توان اینطور گفت که استراتژی های معاملاتی تا حدود زیادی به فاکتورهایی چون معامله گر فردی، ویژگیهای معاملاتی، سبک و شیوه، متمایل بودن به ریسک و همچنین سرمایه موجود بستگی دارد. هیچگونه استراتژی تجاری آن هم از نوع ” جام مقدس” وجود خارجی ندارد که برای هر تریدری جوابگو باشد. 

 آخرین وهفتمین گام از  7 گام استراتژی معاملاتی نیز از ادامه ارتقا استراتژی می گوید. بعد از استفاده از یک استراتژی قطعا موارد زیادی را خواهید یافت که بخواهید به آن کم یا زیاد کنید تا نتایج بهتری را در آینده کسب کنید.

 

 

 

سخن پایانی

 7 گام استراتژی معاملاتی را با هم مورد بررسی قرار دادیم. آنچه که قابل ذکر است این نکته می باشد که چشم انداز ایجاد یک استراتژی شاید به نظر دلهره آور آید اما خبر خوبی که وجود دارد این است که خلق یک استراتژی معاملاتی به راستی سخت نیست اما خبر بدی هم وجود دارد  که ایجاد یک استراتژی سودده می تواند بسیار دشوار نیز باشد. برای سهولت درک این مطلب  لیستی از  7 گام استراتژی معاملاتی را برایتان جمع آوری و تقدیم حضورتان کردیم با این امید که  7 گام استراتژی معاملاتی به شما در مسیر ساخت یک استراتژی موفق و سودآور کمک نماید. 

از شما عزیزان همراه که تا پایان این مبحث همراه ما بوده اید سپاسگزاریم. چنانچه در زمینه بازار مالی فارکس ویا ارزهای دیجیتال نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید از طریق چت آنلاین با بروکر نیکس تماس بگیرید مشاورین ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

نمایش نظرات (1)
بروکر نیکس | بروکر فارکس - NYXForex We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications